Er Sunlight påvirke, hvordan Stedmoderblomster Grow
? Stedmoderblomster er farverige udplantningsplanter. Primært brugt som enårige , kan de plantes i jorden eller i containere. Stedmoderblomster kommer i en bred vifte af farver og størrelser og vil fortsætte med at blomstre , så længe de brugte blomster fjernes. Som alle blomstrende planter , stedmoderblomster brug for en vis mængde af sollys til at vokse og trives . Klima og Sunlight

Sollys hjælper stedmoderblomster blomstre godt , men for meget sol vil gøre dem visne . Af denne grund, stedmoderblomster trives bedst i køligere klimaer . Stedmoderblomster nyde klimaer i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 6 .
Intensitet af Sunlight

sommer sollys er for intens på mange områder for stedmoderblomster . I disse områder , blomsterne vokser bedst i foråret og efteråret, men i sommeren de dør. Stedmoderblomster trives og blomstre , når dagtemperaturer er lige rundt 60 grader Fahrenheit. Dette betyder at hvis din sommer har høje temperaturer , er du bedre stillet lade dine stedmoderblomster dø (eller trække dem ud ) og plante nye i efteråret, når temperaturen afkøles.
Beløb af Sunlight

Selvom stedmoderblomster som kølige temperaturer , har de brug for solen. Disse blomst behov eksponering for en hel dags værd af kølig sollys. Mindre mængder af solen vil resultere i færre blomster og tynde, scraggly vækst. Morgen solen er bedst , da det tørrer duggen på bladene af planten.
Sollys og Sygdomme

Udsættelse for sollys kan også bidrage til at forebygge sygdomme , som igen gør stedmoderblomster vokse sig stærkere og sundere. Stedmoderblomster tendens til at lide af vandbårne sygdomme såsom svampesygdomme. Sollys vil holde planterne tørre. Hvis vandet er overladt til at sidde på bladene , kan blomsterne udvikle bladplet . For meget vand i konstant skygge jord vil resultere i rodbrand .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com