Hvor lang tid tager det for en Giant Imperial Mix at spire
? Giant Imperial Mix Larkspur ( Consolida ambigua " Giant Imperial Mix" ) beguiles mange gartnere med sine statelige , 4- meter høje blomsterstilke , der er foret med dobbelte blomster i nuancer af blå , pink, hvid og violet . Det er en årlig art og skal startes fra frø hvert år, selv om fristen og metoden for spiring er stærkt afhængig af det lokale klima og vækstbetingelser . Seed Forberedelse

Giant Imperial Mix larkspur frø kræver forbehandling for at forbedre deres hastighed og hastighed af spireevnen. Læg frøene i stuetemperatur vand i omkring 12 timer, derefter dræne dem i 10 minutter på et ark papir håndklæde. Sunde frø vil synke i vand, så kassere frø , der svæver op til overfladen. Placer frøene inde i en plastik sandwich pose fyldt med fugtig spagnum mos og placere den i køleskabet i en måned , remoistening af tørvemos ofte , så det aldrig helt tørrer ud .
Indendørs vs Udendørs Spiring < br >

i koldere klimaer med barske vintre , bør Giant Imperial Mix larkspur frøene skal sås indendørs seks til otte uger , før den sidste forår frost , så de har et forspring før plantning tid. De kan også være spirede direkte udendørs, men først efter alle faren for frost er forbi , og jorden er opvarmet til 55 grader Fahrenheit. I varmere klimaer med milde vintre , kan Giant Imperial Mix riddersporer startes indendørs eller udendørs, i foråret eller i efteråret. Efteråret såning er især gavnligt i områder med meget varme somre , fordi riddersporer er cool-sæsonen enårige , der vil hurtigt falme , når temperaturerne varme op .
Så-og Spiring Process
< p> Uanset om spiret i en gryde eller udendørs i en have seng , Giant Imperial Mix riddersporer kræver let og godt dyrkede jord. Frøene i en dybde på 1/16 inch , som er omkring fire gange diameteren af ​​frøet. En konstant temperatur på 55 grader Fahrenheit er nødvendigt for en vellykket spire Larkspur frø og varmere temperaturer kan få dem til at gå i dvale , så regulere temperaturen jord i udendørs senge ved at sprede et tyndt lag muld. Konstant fugtighed er også påkrævet. Vand frøene med en let tåge , indtil de øverste 3 inches af jord føler meget fugtig. Undgå vanding med en tung strøm af vand, fordi det kan løsne frøene. Sund Giant Imperial Mix larkspur frø vil spire i omkring en måned.

Advarsler

trods deres harmløse udseende, frø af Giant Imperial Mix Larkspur er ekstremt giftige. De indeholder en høj koncentration af alkaloider , der forårsager en række neurologiske og gastrointestinale symptomer ved indtagelse , herunder svimmelhed , muskelkramper og mavesmerter. I ekstreme tilfælde kan frøene også forårsage død ved kvælning. Bær handsker ved håndtering af frø og unge planter, og vaske hænderne grundigt bagefter. Også holde frøene væk fra børn og kæledyr til at forhindre utilsigtet forgiftning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com