Hvordan at slippe af Creepers
Mens mange sorter af krybende planter producerer attraktive blomster , de også kan være meget svært at udrydde. Før plantning en slyngplante , være det er i et kontrolleret område omgivet af cement eller heavy rock . Nogle af de mest populære krybende planter omfatter sne -i- sommer , thymes , vinca og snigende phlox . Adskillige slyngplanter , herunder snigende Charlie , er flygtet ind i de omkringliggende græsplæner hvor de bliver et alvorligt problem. Trods sin smukke blå blomst og interessante flosset blade , er det svært at holde under kontrol og forhindre i at overtage en garden.Things du har brug
Skovl
Rake Salg Black plastikpose
Pelargonsyre < br > herbicid eddike mix
håndsprøjte
Ukrudtsmiddelkegle med glyphosat
Borax
bredbladet ukrudt
Bucket
håndklæde, svamp eller børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Hand ukrudtsplanter såsom snigende Charlie ved at glide fingrene under underjordisk stængel og fjerne alle stilken og rødder. Gentag flere blade vises . Det vil være vanskeligere i komprimeret jord . Gentag dette op til 10 gange . Placer ukrudt i en sort plastikpose og lade den stå i solen i flere uger til at dræbe ukrudt før bortskaffelse af dem.
2

Spray en organisk herbicid , såsom pelargonsyre eller herbicidiske eddike blandinger , på krybende plante. Dæk nærheden ønskede anlæg med en plastikpose for at beskytte dem, før sprøjtning med et ukrudtsmiddel . Vær forberedt på at gentage behandlingen på sejlivede planter.
3

Påfør en traditionel ukrudtsmiddel , der indeholder glyphosat. Shield alle ønskede planter, herunder græs , med plastikposer inden sprøjtning . Glyphosat vil dræbe alle planter .
4

Tilføj bor på en græsplæne eller haven for at slippe af snigende Charlie. Opløs 20 tsk. borax , den mest comonly tilgængelig form af bor, per 1 gallon vand. Borax er natrium borat , et salt af bor, og er almindeligt forekommende i detergentet midtergangen . Sprede løsning på tværs af 100 kvadratmeter. Anvend kun én gang. Creeping Charlie er meget modtagelige for en stigning i bor , men for meget anvendt gentagne gange vil skade græsplæner og andre planter.
5

Ansæt en bredbladet ukrudt at dræbe tokimbladede krybende planter i plænen. Sprøjt ikke dette på nogen haven områder , da det vil dræbe alle dikote . Sprøjt ikke bredbladet ukrudt nær buske eller træer. Dette vil ikke dræbe nogen krybende græsser , som de er enkimbladede .
6

Paint herbicider på krybende planter, der er for tæt på de ønskede planter til at sprøjte . Soak et håndklæde, svamp eller børste med herbicid. Pres overskydende væske over en spand . Tør fugtigt håndklæde over bladene af planten . Må ikke drypper det giftige væske på de ønskede planter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com