Sådan at grave en Wisteria
Wisteria er en smuk blomstrende vin , nå højder på 25 eller flere fødder. Det er et valg vin i det meste af de varmere klimaer , men mange sorter vokser godt i køligere klimaer , ned til US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 5 . Det kan dog være ganske aggressiv, hvis ikke beskæres regelmæssigt for at holde det under kontrol . Hvis du beslutter dig for at slippe af blåregn i din landskab , kan du prøve at grave det up.Things du har brug
Beskæringssaks
Saw
Spade
Pick
Show flere Instruktioner
1

Fjern blåregn i din landskab så hurtigt som muligt . Ideelt set bør en Wisteria graves op , når det stadig er en ung plante . Modne wisterias har omfattende rodsystemer, der vil være svære at fjerne helt.
2

Skær blåregn ned til jorden. Det vil være meget lettere at grave rødderne , hvis anlægget er ude af vejen. En sav kan være nødvendigt for de tykke , nederste grene .
3

grave rødderne ved hjælp af en spade eller vælge at skære gennem rødderne . Få så meget som muligt, men bemærk, at blåregn rødder kan køre dybt og under haven, græs og andre områder , så få det hele vil være næsten umuligt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com