Hvordan jeg Water Mine Cissus Amazonica
? Planter i Cissus slægt er vining , og får mulighed for ivrigt vil klatre og spredes til at dække et stort område. Cissus Amazonica har træede vinstokke og blade, der er sølvfarvede på toppen og mørk pink nedenunder. Den vin , der stammer fra Brasilien , foretrækker et fugtigt og fugtigt miljø . Cissus Amazonica elsker vand , både i sin jord og sine blade. Holde din Cissus Amazonica vandes ordentligt, vil gøre det muligt at leve og trives i mange år. Instruktioner
1

Vand Cissus Amazonica grundigt hver dag i foråret og sommeren. Hold jorden er fugtig hele dagen , og lad det ikke tørre ud mellem vandingerne. I varme temperaturer , kan det være nødvendigt at vande flere gange om dagen.
2

Brug en sprayflaske eller slange til tåge bladene af Cissus Amazonica en gang om dagen, eller mere, hvis det er meget varmt.

3

Reducer vanding om vinteren , eller når det begynder at blive koldt udenfor. Ved kolde temperaturer kan Cissus Amazonica dø tilbage , hvilket reducerer behovet for hyppig vanding . Giver lys vanding en gang om ugen , indtil temperaturen stiger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com