Hvilke Vines er farlige for Trees
? Vines er en attraktiv tilføjelse til ethvert landskab , men de undertiden skabe problemer for nærliggende vegetation . Mange vinstokke har en kraftig vækst vane , der gør dem strække vildt , der dækker eventuelle buske eller træer i nærheden. Denne ekstreme vækst er farligt for træerne , når de tunge vinstokke dækker arme og ben, der forårsager ekstra vægt under sne og is storme , der kan bryde væsentlige filialer . Heavy vin vækst konkurrerer også med træer til vand, jord næringsstoffer og sollys. Kudzu

Kudzu , Pueraria Montana, er en aggressiv , grøn vin med store, tre- fligede blade , der kan vokse op til 60 meter i en enkelt sæson . Det har stivelsesholdige , knolde rod og semi- woody , klatring stængler. Disse vinstokke kan sprede sig i alle retninger fra modne rod kroner og rødder ved knudepunkter, hurtigt danner nye planter. Brændende vinstokke kan forårsage nye frø til at spire , ifølge Alabama Cooperative Extension Service videnskabsmand John W. Everest . En række herbicider anbefales til brug under særlige omstændigheder. Rådfør dig med din lokale landbrugs udvidelse service til den bedste behandling for dit område og behov.
Engelsk vedbend

engelsk vedbend , Hedera helix , er en dejlig klatring vin med tre - fligede blade og klynger af grønlig -gule blomster. Det kan dog invadere andre områder og overgrow på træerne , der dækker dem til de højeste grene og blokere sollyset til resten af træet. Vines kan også bæltet selv store træer , stramt skære ind i barken og ind i Phloem eller kredsløbssygdomme, af træet. Dette holder fugt og ernæring flyde til alle dele af træet og i sidste ende vil medføre træet til at dø. Trække det ud af rødderne er en anbefalet metode til kontrol , samt anvendelsen af ​​herbicider som glysophate og triclopyr .

Vinranker

vindruer, Vitis vinifera , kan beskadige træer ved helt dækker træerne og blokere sollyset til træet , i henhold til Washtenaw County Conservation District. Den anbefaler at skære vinstokke fire meter fra jorden, så de svinger fri af træets stamme. Vinteren er den bedste tid til at klippe dem , som deres nøjagtige placering og omfang er nemmere at se . Kemiske fremgangsmåder er anvendelige i foråret med en række herbicide produkter. Rådfør dig med din lokale landbrugs forlængelse.
Japansk Honeysuckle

japansk Honeysuckle , Lonicera japonica, er en semi- evergreen , træ vin, der vokser til 30 meter høj, med duftende , rørformede blomster i foråret og sorte bær i efteråret. Den vokser aggressivt og er forbudt i nogle områder af landet. Den kan vokse over toppen af ​​træer , der dækker dem og forhindre træerne i at få tilstrækkelig sollys og næringsstoffer ifølge Morton Aboretum . Hånd trækker denne vin vil hjælpe med at holde det i kontrol, hvis rødder er helt fjernet. Brand og herbicider som glyphosat også arbejde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com