Sådan Root et stykke Dipladenia Vine
The Dipladenia vin , mere almindeligt omtalt som Mandevilla , er en træagtig vin , der producerer non-stop farve i haven i løbet af vækstsæsonen . Den bedste metode til at udbrede denne vin er ved at skære nåletræ sektioner af ny vækst fra enderne. Softwood vækst har en grøn - skær farve og er fleksibel, når bøjet . Dipladenia producerer rødder hurtigt , omkring to til tre uger efter start formeringsvirksomhederne process.Things du har brug
Plant clipper
Køkkenrulle
Plastikposer
Formering bakke
Formering medium
Beskæftigelsesmaterialer hormon pulver
Lang håndværk sticks
twistlukker
Water Mister
4-tommer potter
Pottemuld myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Clip 6 - til 8 -tommer- lange nåletræ stiklinger off Dipladenia vin fra slutningen af ​​foråret gennem tidlig sommer . Wrap alle stiklinger i et fugtigt papir håndklæde og sted i en plasticpose straks efter opskæring .
2

Vask en formering bakke med vand og sæbe , skyl godt at fjerne alle rester. Tør bakken tørt med køkkenrulle .
3

Fyld en formering bakke med formering medium. Bland mediet med vand, indtil det danner sammenhængen i en fugtig svamp. Brug dine hænder til at arbejde i jorden grundigt.
4

Tag stiklinger fra plastposen og klip fra blade fra den nederste halvdel . Dyp den nederste ende af den skærende ind forankring hormon pulver og holde straks ind formering medium til en dybde på omkring 3 inches . Space Dipladenia stiklinger , så bladene ikke røre i bakken.
5

Poke lange håndværk sticks jævnt over hele formering skuffen for at holde plast fra skæringen. Skub bakken ind i en klar plastpose og binde lukket med en elastik eller twistlukker . Sæt skuffen i et område med indirekte lys og en temperatur på 68 til 70 grader Fahrenheit.
6

Åbn plastikposen 01:59 gange om dagen for at opfriske luften omkring stiklingerne og kontrollere fugten plan. Tåge mediet med vand for at holde den sammenhæng i en fugtig svamp.
7.

Træk på stiklinger omkring to uger efter stikning i mediet for at se, om der er modstand fra væksten af ​​rødder. Flyt jord omkring bunden af ​​skæringen at kontrollere roden længden.
8

transplantation Dipladenia stiklinger i 4-tommer potter når rødderne er over 1 cm lang. Brug et godt afdrypning pottemuld og fugte den med vand, før transplantere stiklinger . Grow stiklingerne indendørs for at styrke planterne før transplantere dem udendørs det følgende forår.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com