Hvad Er Fuyu Persimmon Behov i jorden
? Fuyu persimmon er en ikke- astringerende udvalg af orientalske persimmons . Frugterne er røde og firkantede og kan også spises , mens den er grøn. Orientalske persimmons er hjemmehørende i Kina og har været i dyrkning i deres naturlige levesteder for flere århundreder. Over 2.000 forskellige sorter af orientalske persimmons dyrkes , herunder Fuyu . Fuyu persimmons brug optimale betingelser for en sund vækst jord . Ændringer

orientalske persimmons gerne Fuyu tilpasse sig godt til en bred vifte af jordtyper , men væksten er bedst i en veldrænet jord , der er høj i lerjord indhold. Den foretrukne jordens pH er et sted mellem 6,0 til 6,5. I jord med lav pH eller sur jord , tilføje kalk til at øge pH-niveauer og reducere syreindhold. Fix jordens pH som tilgængeligheden af ​​mange næringsstoffer reducerer når planterne dyrkes i sur jord .

Gødning

Fuyu persimmons reagerer godt på anvendelsen af ​​gødning i jorden, især når træerne er i peak frugtbærende alder. The North Carolina State University Extension anbefaler 1 ounce af for hvert år i træ alder faktiske kvælstof om året. Undgå overdreven brug af kvælstof , da dette kan forårsage tidlig frugt dråbe. Gennemføre en jord test til at bestemme nøjagtige krav til fosfor og kalium i jorden. Slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår er den anbefalede tid til at befrugte træet.
Vand

Hold jorden af Fuyu persimmons fugtig med regelmæssige anvendelser af vand for bedste vækst. Træet er kun moderat tolerant over for tørke og producerer større størrelse , bedre kvalitet frugt med rigelig vand i jorden. Tør jord forårsager frugt og blade dråbe. Anbefalet kunstvanding sats er 36 til 48 inches af vand årligt tungere vanding om sommeren og foråret og mindre vand i løbet af efteråret og vinteren .
Barkflis

Tilføj barkflis til jorden efter plantning Fuyu persimmons da dette hjælper til at bevare jordens fugtighed og regulerer jordtemperatur . Bioklip hjælper også at holde ukrudt i skak. Økologisk dækningsmaterialer bidrage til at forbedre jordens struktur , som de langsomt nedbrydes. Bløde dækningsmaterialer som halm eller blade giver en stødpude for moden frugt, som det falder. Anbefalet barkflis materialer omfatter græs , savsmuld, hø og halm.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com