Sådan Grow Mimosa Med Bambus
Mimosa er en stor slægt af subtropiske stedsegrønne blomstrende planter i ærteblomstfamilien . De er ofte nævnt af dagligdags navne, der fremhæver planterne enestående følsomhed og fysisk reaktion at røre , såsom følsom plante eller skam anlæg. Bambus, også et subtropisk , har en modsat vækstform , der er oprejst og retlinet med en mindre end attraktiv tilstedeværelse på jorden linje . Med den lave og sprede vane mimoser har du en kontrast , der er komplementær til hver enkelt art , når de plantes som ledsagere . Begge er energiske avlere og kan nemt kolonisere landskaber så beskæring vil være nødvendigt for at holde de to anlæg inden for grænser og i en balance , der forbliver glædeligt at eye.Things du har brug
Mimosa kultivar valg
Hand murske eller spade
Barkflis myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

bruge omtrent fem mimoser planter til hver 200 kvadratmeter udsatte jord i bunden af ​​din bambus planter . Ifølge University of Florida , bør dette mange planter kolonisere og dækker området inden for en sæson. Hvis du ønsker tættere dækning hurtigere , skal du bruge et par mere planter.
2

Plant mimoser planter med intervaller på omkring 2 meter fra hinanden og mindst en fod ud fra bunden af ​​et bambus stativ hvor jorden er mindre tæt med bambus rødder. Dette vil give en forholdsvis hurtig fill-in uden at forårsage problematisk overbelægning af rødder i jorden , når planterne strik i og danne en måtte af løv .
3

Dæk bare områder mellem de nye mimoser planter med et tykt lag barkflis . Dette vil holde ukrudtet i skak , indtil mimoser vokser i helt, og også hjælpe med at holde fugt i jorden , der er afgørende for transplantationer.
4

Vand mimoser planter dybt umiddelbart efter plantning, så roden masse og jorden omkring hver plante er grundigt våd .
5

Overvåg jordens fugtighed omhyggeligt som mimoser skal konsekvent og jævnt fugtig jord , indtil det er fastslået og dets pælerødder kan gå dybere i jorden efter vand . Mimosa vil også konkurrere med bambus for vand, så giver nok til at holde både glad og fri for nedvisning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com