Sådan Fjern Golden Carpet Sedum
" Golden Carpet " Sedum er en jord -hugging staude, der er særligt velegnet til livet i vanskelige klimaer. Disse tørke-tolerante , lav vedligeholdelse planter praktisk trives på omsorgssvigt , vender tilbage til haven hvert år at fylde landskab med gradvis større klumper af blomster og løv. Selvom det kan lyde som en gartner drøm , kan den aggressive vækst vane Golden Carpet slå det fra en iøjnefaldende pynt til en uvelkommen skadedyr . For at fjerne Sedum fra landskabet , behandle det som enhver anden staude ukrudt : dræbe planterne , så ødelægger rødderne at holde dem fra returning.Things du har brug hoteltilbud lille skovl eller haven hakke
Landskab stof , sort plast eller avis
Barkflis myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Træk de sedum planter, som de kommer ud af jorden i det tidlige forår ; fatte hver plante nær bunden og træk det fra jorden, fjerne så meget af roden materiale som muligt.
2

udgrave jorden rundt i bunden af ​​genstridige planter med en lille skovl eller haven hakke . Grav indtil rødderne er udsat for, og fjern derefter anlægget.
3

Dæk den bare jord med sektioner af landskabet stof , plader af sort plast eller stykker af avisen. Disse materialer blokere solen, forhindre vækst og udvikling af de resterende skud. Med ingen løv at fodre den , vil enhver resterende rod materiale visne og dø .
4

Spred en 2-tommer lag af grove -teksturerede barkflis, såsom bark nuggets, grus eller små sten , over stof. Barkflis holder materialet på plads og skjuler stoffet , beskytte den mod de nedbrydende virkninger af solen.
5.

Tag materialerne det følgende forår. Træk eventuelle synlige planter og gentag processen , hvis det er nødvendigt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com