Sådan Care for brune blade på en konfødereret Jasmine Plant
Sydstaternes jasmin ( Trachelospermum jasminoides ), der også går under den fælles betegnelse stjerne jasmin, er ikke et ægte jasmin , men de små, hvide blomster, der tæppe det i foråret har en stærk , jasmin duft. En klatre vin , stjerne jasmin strækker grenene så meget som 40 fødder og sejlgarn sig omkring enhver nærliggende støtte. Hardy udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 til 10 , er Sydstaternes jasmin almindeligt udbredt i hele den sydlige USA som både en klatring vin og en frodig bunddække . Sydstaternes jasmin er en hårdfør , let dyrket plante, men udvikler brun, døde blade , hvis ordentlige vækstbetingelser ikke er met.Things du har brug
Vand
Beskærersaks
Container
Vis flere instruktioner
1

Hold jorden fugtig , men ikke klæg . Overdrevent våd jord får planten til at blive gul , så brun og til sidst dø, hvis våde forhold fortsætter.
2

Beskyt din Sydstaternes jasmin fra intens sol og varme. Selv om det foretrækker fuld sol , det skoldninger hvis de udsættes for ekstreme forhold. Dette er en meget almindelig årsag til brune , tørre blade på vinstokken .
3

Kontroller at se, om de brune blade er ældre blade nær stilken bund. Det er normalt for ældre blade dø, først bliver gule , så brun. Clip aldrende blade fra planten.
4

Grow stjerne jasmin i en container i områder med kolde vintre og bringe det ind , før det koldeste vejr ankommer. Frost brænde årsager blade til at blive brune og falder fra anlægget , og hele planten dør , hvis de udsættes for temperaturer under frysepunktet for længe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com