Hvor lang tid tager det Purple Passionflower at spire
? Lilla passionflower ( Passiflora inkarneret ) er en staude vin , hjemmehørende i USA. I US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6b gennem 10 det vokser til 25 meter i længden , klatring eller kravle langs haven gulvet. Frugten af ​​lilla passionflower vin er tilnavnet Maypop grund af den lyd, det giver , når trådt på . Lilla passionflower vinstokke er normalt vegetativt formeret , da frøene kan tage op til et år at spire . Seed indsamling, forberedelse og plante alle bærer på den tid det tager den lilla passionflower at spire og gør det ordentligt , kan hjælpe med at fremskynde tingene sammen . Frø Collection

Forår og sommerblomster vige for ægformede bær , der tager to til tre måneder til at modnes. Du kender frøene er klar til at blive høstet , når bær er orange med en gul støbt til det, og det føles blødt når let klemt . Hvis du pop åbne en bær og frøene er brune , de er klar til høst. Scoop dem ud af Maypop , læg dem i en si , og køre koldt vand over dem , ved hjælp af fingrene for at fjerne frugtkød - det klæbrig substans , der klamrer sig til hvert frø . Hvis du ikke har planer om at spire frøene højre væk , pak dem ind i let fugtig spagnum og gemme dem i en lukket beholder i køleskabet.
Seed Forberedelse
< p> Iblødsætning frøene hastigheder spiring af den lilla passionflower . Brug enten en 5 procent alkohol og vand løsning eller 2 spsk blegemiddel og 6 spsk vand . Begge metoder kræver en 24-timers sættetid , men hvis du vælger at bruge blegemiddel opløsning og blandingen og frø i en forseglet beholder i køleskabet i 24 timer. Når du fjern kernerne , skyl dem med vand fra hanen og lægge dem på avis eller køkkenrulle , indtil de er helt tørre.
Seed Såning

Selv om direkte anbefales såning udendørs, er det muligt at starte den lilla passionflower frøene indendørs. Hvorvidt indendørs eller udendørs , det vigtigste aspekt til hurtigere spiring er jordtemperatur og dette er mere let kontrolleres indendørs. Brug en varme måtte under spiring container at holde jorden opvarmet til mellem 68 og 75 grader Fahrenheit - jo varmere jo bedre. Jorden skal forblive fugtig på alle tidspunkter. Når kimplanter dukke op , start aftagende varme måtten temperatur gradvist , i løbet af en uge.

Overvejelser

Lilla passionflower vin ser slående klatring over en løvhytte eller væg. Hvis dette er, hvordan du vælger at dyrke det , transplantation sætteplante 6 inches væk fra strukturen . Da vinstokken vokser, træne det op støttestrukturen. Det vil naturligvis tage fat og begynder at klatre på egen hånd. Må ikke være foruroliget , hvis vin synes at være ved at dø i det sene efterår eller tidlig vinter . Det er en af ​​de få løvfældende Passiflora arter og vil vende tilbage , når vejret bliver varmere i foråret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com