Evergreen Tree Landskabspleje Idéer
Som navnet antyder , stedsegrønne træer er dem, der holder de fleste af deres blade hele året. Stedsegrønne træer hjælpe bevare ensartede farver i landskabet og er de mest populære træ valg for fysiske skærme og læhegn til aflytning høje vinter vind . Størstedelen af ​​evergreens vokser bedst i fuld sol og blomstre , når mulched . Det er vigtigt at huske på de lokale dyrkningsforhold , såsom rum , jordtyper og vejr , når du vælger stedsegrønne træer . Stedsegrønne træer også kræve ekstra vanding i de varme , blæsende eller tørre perioder mellem november og marts . Naturlige Skærme

Screens af stedsegrønne træer er blandt den bedste måde at skabe privatliv på lokaler og til at blokere uskøn synspunkter. Brug stedsegrønne træer er en billigere måde at skabe skærme end at lægge op hegn eller mure. Naturlige hegn også råd boligejer den fordel at være i stand til at trimme dem til den ønskede højde. Nogle hurtigtvoksende evergreens til at skabe skærme og hegn omfatter tuja grønne gigant træ , der vokser 3-5 meter om året til en moden højde på 20 til 40 fod og tilpasser sig selv dårlige jordbundsforhold ; Leyland cypres træ , der vokser 3-4 meter om året for at nå en moden højde på 30 til 70 fod ; og pil hybrid træer, der vokser så hurtigt som seks eller flere fod per år til en fuld højde på 45 til 75 meter .

Focal Point

Stedsegrønne træer skaber interesse i det samlede landskab når det anvendes som omdrejningspunkt. Et godt valg til dette formål er eukalyptus træ , som har en hurtig vækst på op til seks meter om året. Den meget aromatiske blade af træet og den unikke peeling bark tilføjer karakter til huset, når dette træ er plantet i den forreste eller baghaven. Eukalyptustræer bevarer deres blade hele året og aroma afskrækker lopper og flåter fra din have. De tørke-tolerante træer vokser til en moden højde på omkring 40 meter og tilpasse sig godt til de fleste jordbundsforhold.
Foundation Plantning

Stedsegrønne træer gør glimrende fundament funktioner, når plantet tæt på huset for at tilføje vægt til ellers nøgne strukturer. Et godt valg til dette er Cryptomeria træet. Cryptomeria har en hurtig vækst og løvet er flagrende og blød , hvilket giver træet en pelset udseende. Denne mørkegrønne stedsegrønne tilpasser sig næsten enhver jordtype og vokser til en moden højde på 30 til 40 fod . Plant i områder med fuld eller delvis sol. Cryptomeria har god tørke tolerance.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com