Permakultur : Blanding Blomster & Grøntsager
Dyrk et bæredygtigt have økosystem, der giver din familie med mad og blomster ved at udnytte de naturlige dyre-, plante , skadedyr , insekter og rovdyr forhold , der omtales som permakultur . Permakultur er kombinationen af ​​de to ord : " . Permanent " " landbrug" og En blomst og grøntsager Permakultur vil producere selvbærende resultat år efter år uden brug af kemikalier og pesticider . Et hovedgreb af permakultur havearbejde forlader jord og jord uforstyrret af tilling eller skovle . For begyndere , starte en permakultur haven, der er relativt lille i et område, hvor du senere kan tilføje og udvide de dyrkede space.Things du har brug
Vegetabilske og blomsterfrø
håndværktøjet
Kompost (herunder tørv mos og alderen gødning)
Regnorme
Barrel eller stor spand
Hay myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Undersøg din græsplæne , og vælge et websted, der modtager godt dræning fra kraftige regnskyl og seks til otte timer af sollys . Sørg for, at dit permakultur websted er tæt på beboelseshus for mere bekvem vedligeholdelse.
2

Køb staude frø , der producerer grøntsager og spiselige blomster. Vælg frø, der supplerer og gavner Permakultur haven som morgenfruer . Morgenfrue blomster udsender en stærk duft, der fungerer som en naturlig skadedyr afskrækkende . Indføre naturlige skadedyr rovdyr som fugle ved at plante solsikker i din permakultur haven. Frøene du vælger til den permakultur haven bliver nødt til at arbejde sammen for at opretholde et harmonisk økosystem.
3

Løsn det øverste lag af jorden på stedet med en hånd værktøj. For en begyndende permakultur have, vil dette være den eneste gang, du bliver nødt til at forstyrre jorden, da tilling introducerer for meget ilt i jorden , som frarøver det af næringsstoffer. Tilføj 02:58 skovl - fulls kompost såsom alderen gødning eller spagnum til webstedet. Brug håndværktøjet til at indarbejde kompostmaterialet i jorden. Forholdet mellem kompost til jorden vil variere afhængigt af størrelsen af ​​permakultur site.
4

Saml regnorme i et område, hvor de trives , efter en kraftig regn . Indføre disse regnorme i jorden din permakultur haven.
5.

Spred grøntsager og blomsterfrø over permakultur haven site, og bruge dine hænder til forsigtigt at rive over overfladen af haven sengen for at indarbejde frø under jorden.
6

Indstil en tønde eller stor spand under tagrende afløb til opsamling af regnvand til brug for vanding af permakultur haven.
7.

Påfør en 6-tommer lag af hø over permakultur haven seng og holde haven fugtig med regelmæssig, to gange om ugen vanding.
8

Tilføj en vand-funktion , såsom en dam til din have websted til at tiltrække naturlige rovdyr såsom frøer og tudser . Frøer og tudser vil hjælpe med at kontrollere permakultur havens skadedyr , der lever af grøntsager og blomster planter.
9.

Oprethold en kompostbunke til at befrugte grøntsager og blomster planter inden for permakultur haven. Saml vegetabilsk scraps, æggeskaller , kaffegrums og andet organisk materiale til at tilføje til kompost bunke til at vedligeholde det på en regelmæssig basis .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com