Naturlige Spray Insekticider til en Apple Tree
Frugttræer absorbere giftige pesticider , der vil derefter blive absorberet af hvem forbruger frugten. Faktisk Environmental Working Group , viser æbler som den fjerde værste frugt eller grøntsag toksicitet af pesticider for . For at forbedre situationen , landmænd og hobbygartnere både henvender sig til mere naturlige metoder til skadedyrsbekæmpelse på deres æbletræer med naturlige spray og aktuelle ugiftige insekticider. Sæbe Spray

rengøringsmiddel eller sæbe kan sprøjtes på æbletræer som en naturlig insektgift , en metode, som har været brugt i to århundreder. Nogle af de større skadedyr til frugttræer i almindelighed er bløde rørige leddyr , som er de mest sårbare over for vaskemiddel sprays. Vand ned vaskemiddel til en 2 procent fortynding at sprøjte på æbletræerne at befri dem for bladlus, spindemider , psyllids og uldlus . Brug ikke almindelig opvaskemiddel i stedet for kommercielle sæbe sprøjtegift som en større risiko for skade på eksisterer anlægget. Æbletræer , heldigvis, ikke er særligt modtagelige for fytotoksicitet skader fra sæbe insekticider som blommer eller kirsebærtræer.
Kaolin Clay

Kaolin ler er en ugiftig barriere , ikke en sand pesticid , at skadedyr som æble maddiker . Fortynding af kaolin ved 3. til den 16. dele vand gør det sprøjtebar til topisk anvendelse på æbletræerne . Filmen det tydeligt blade på træet , især æbler selv, irriterer insekter og afskrækker dem fra landing på træerne. Leret skal anvendes ugentligt eller hver anden uge , og oftere, når der er regn . Da det er en naturlig og ugiftig barriere og ikke en sand insekticid , kan den anvendes indtil den dag æblerne er høstet og vaskes af med enten en højtryksspuler eller børste under en vandhane .
< br > Sprøjtbar svovl

svovl blanding af 3,4 ounce til 1 gallon gør for en sprøjtebar insekticid , der hjælper med at kontrollere en række æbletræ skadedyr. En regelmæssig anvendelse af sprøjtebar svovl bør anvendes i forbindelse med andre behandlinger såsom kaolin ler og kalk svovl på en roterende tidsplan, anvende tre til fire dage før det regner. Brug på æbletræer fra det tidlige forår gennem fire uger efter æbleblomster kronblade falde. Det kan også bruges gennem sommeren hver anden uge op gennem høst eller i slutningen af ​​august , hvad der kommer først , ifølge Michigan State University.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com