Sådan Kompost kogødning & Tørv Moss
Kompost er en rig jord ændring, som forbedrer sundheden af planter og den fysiske struktur af jord , i henhold til Stewardship Havearbejde hjemmeside. Kogødning er en meget nærende over kompostbunken og spagnum tilføjer en god kilde til tørt materiale til at hjælpe med luvens beluftning. Da gødning er bedst til haven , efter at den har haft tid til kompost til mindst seks måneder , starte din gødning kompost bunke i efteråret at have det klar til haven i spring.Things du har brug
Kompostering struktur < br > Tørvemos
gødning
Skovl
have gaffel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vælg et sted i din baghave for at placere den kompost bunke, der modtager på mindst seks timers sol om dagen og har god dræning. Indstil din container til at huse kompostbunken , uanset om du bruger stave og kylling hegn eller et massivt træ struktur. Hold det væk fra hegn eller ejendom linjer , hvor naboer kan blive generet af synet eller lugt, og 100 meter væk fra kilder til vand .
2

Byg kompostbunken ved lagdeling gødning og spagnum . Tilføj et 12-tommer lag af gødning og derefter en 6-tommer lag af tørvemos , gentage , indtil du har fyldt kompost struktur eller indtil du har opbrugt al din gylle , og sørg for , at bunken er mindst 3 meter bred og høj .
3

Lad bunken til at varme op og nedbrydes i løbet af efteråret og vinteren, eller i mindst seks måneder, så mikroorganismerne nedbryde bunken til brugbare materialer til havejord . Rør i bunken med en skovl eller haven gaffel til at sprede varmen fra henfald fra centrum til de ydre dele af bunken , hjælper det nedbrydes mere jævnt.
4

Gød haven med en tomme af komposteret gødning og spagnum i foråret , før du planter dine tidlige grøntsager .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com