Bruger til solsikkefrø Hulls
Solsikkefrø processorer er sædvanligt konfronteret med spørgsmålet om, hvad de skal gøre med sidesten skrog , som udgør omkring 20 procent af den mængde af forarbejdede frø. Nye anvendelser for de angiveligt værdiløse tomme skaller bliver udviklet , der kunne gøre den hævdvundne skik for blot at begrave dem forældede . Sunflower Hull Wood

distribueres af biowood producenten Environ biokompositter i Mankato , Minnesota, Dakota Burl er en sammensat træ lavet med solsikkefrø skrog leveret af lokale landmænd. Det er i øjeblikket oftest bruges i parkens bygninger , hedder det i USDA Biopreferred Program , hvor det er bemærket på grund af frø ' sorte linjer , der er indlejret i træet. Ud over sin høje pris på omkring $ 120 for en 3/4-inch-thick ark , solsikke skrog træ er ikke egnet til brug i køkkener eller badeværelser på grund af dens ringe modstandsdygtighed over for fugt , som kan forårsage , at træet krusning .

Natural Absorbent

solsikkefrø skrog har vist sig at være et miljøvenligt materiale til at absorbere olieudslip i vandet og på land. Sunsorb Absorptionsmidler Ltd , i Cape Town, Sydafrika , har udviklet et produkt, der er ugiftigt og indeholder ingen stoffer , der vil have at nedbrydes over tid, og håber at markedsføre produktet i udlandet. Kaldet Sunsorb materialet fuldstændigt absorberer forureninger , snarere end blot at tiltrække dem til dens overflade, hvilket gør deponering sikker og minimere jordforurening , hedder det i National Sunflower Association.
Organisk vækst Medium

strukturen solsikkefrø skrog gør det et ideelt medie til at dyrke shiitaki svampe , med de højeste eksperimentelle vækstrater blive noteret i et voksende substrat bestående af skrog og hvedeklid, skrog og poppel savsmuld , og en kombination af de tre. Vækstraterne var også god hjælp af solsikke skrog alene. Produktiviteten var det samme ved hjælp solsikke skrog alene eller en 8:02 ratio på skrog til hvedeklid, der beviser, at skrogene alene er i stand til at producere acceptable vækst resultater , hedder det Mushroom Growers ' Handbook.


Hus Have © have.989214.com