Biller Killing en Cherry Tree
Cherry træer hører til rosen familien og er hjemmehørende i Middelhavsområdet. Frugten er bredt klassificeret som sød eller tærte. Søde kirsebær træer vokser 30 til 40 meter høj , mens tærte kirsebærtræer har en moden højde på 15 til 20 fod. Træerne er tilbøjelige til at dø fra en bille angreb. Identifikation

Cherry tree er modtagelige for angreb fra shothole borer . Skadedyr er en meget lille , rødlig sort , 1/10 inch lang bille. Kuglen -formede insekt er en fælles skadedyr af en række løvfældende frugt-og nøddetræer .

Skade

Shothole soegerne skabe tunneler i barken og træet af de angrebne træer , som de lever . Denne fodring svækker træer og grene . Nyligt plantede træer er mest modtagelige for skadedyr . Træer, der vokser dårligt eller allerede lider stress er også mere tilbøjelige til angreb. Alvorlige angreb dræber træet. Indrejsebetingelserne huller i barken udskiller klart farvet saft .
Ledelse

Vedligehold træ sundhed med tilstrækkelig vand og gødning . Hvidvaske stammerne af yngre træer for at beskytte dem mod solskoldning. Det er bedst at fjerne og ødelægge alle angrebne træ områder umiddelbart . Fjern alvorligt angrebne træer helt. Der findes ingen anbefalet insekticider for skadedyr .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com