Sådan Kompost Figner
Figentræet (Ficus carica ) er en mellemstor frugt træ, der vokser godt i områder med varme somre . Et modent figentræ vil levere en konstant forsyning af frugt begyndelse i midsommer med en stor høst ofte forekommer i sensommeren eller det tidlige efterår, afhængig af sorten . Når et stort antal af figner modnes på en gang, fugle og insekter ofte nyde denne saftige frugt , før du får en chance for at vælge det. Tilføjelse af figner til en kompostbunke giver det kvælstof og andre næringsstoffer , men de figner 'sukker kan lokke myrer og andre uønskede creatures.Things du har brug
Skovl eller rake
Bucket
kompostbunke
Plant materiale
Tarp
Rocks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Søg efter dit træ for figner med huller eller rådnet områder. Når en fugl eller insekt bryder blød hud , frugten begynder at rådne og ikke er spiselige. Pluk alle beskadigede figner og placere dem i en spand.
2

Rake eller skovl alle faldne figner og blade fra jorden i nærheden af ​​træet. Læg dem i en spand.
3

Tilføj de beskadigede figner til en eksisterende kompostbunke eller bygge en ny bunke. Begynd en kompostbunke ved at sprede en 3-til- 4-tommer lag af nedfaldne blade , afklippet græs eller andet plantemateriale på jorden i en 3-til- 4-fods cirkel i et solrigt område . Tilsæt figner oven på dette lag .
4

Dæk laget af figner i kompostbunken med en 3 -til- 4-tommer lag af muldjord , nedfaldne blade , afklippet græs eller andet plantemateriale . Begrave frugt vil afskrække insekter og skadedyr fra invaderer kompostbunken . Dæk bunken med en presenning og forankre den til jorden med sten i hvert hjørne .
5

Tilføj lag af figner og plantematerialer som du akkumulere mere beskadiget frugt. Altid begrave figner med muld , nedfaldne blade , afklippet græs eller andet plantemateriale til at holde insekter og dyr fra at spise figner og skabe problemer såsom bananfluen larver vokse i din bunke .

Hus Have © have.989214.com