Hvordan laver Garland Fra Honeysuckle Vines
Honeysuckle ( Lonicera ) sorter giver skønhed samt lækre dufte i naturen og i baggård haver . Native til Asien , blev vinstokkene introduceret til Nordamerika i begyndelsen af ​​1800-tallet. De vokser en fremtrædende plads i den østlige og sydlige USA samt Midtvesten. Avlere i andre klimazoner har hjulpet sprede planten vestpå . Selvom mange af de planter har hvid, creme eller lysegule blomster , kan du finde dem i koral , også. Gør guirlander fra disse vinstokke er enkel med blomster wire.Things du har brug
Vines
Floral wire
Wire snippers hoteltilbud Bånd
Sakse
Andre blomster og grønt (valgfrit) < br >
Vis flere Instruktioner
1

Pick flere lange sektioner af vin . Ideelt set , samle dem på den dag, du planlægger at bære eller bruge krans. Sørg for, at anlægget blev godt vandes før picking , såsom om aftenen før. Dette hjælper med at sikre vinstokkene er friske. Vælg omkring 3 eller 4 vinstokke til hver guirlande du planlægger at gøre , med længder mellem 3 og 6 meter .
2

Skær en længde på blomster wire til at måle om en fod længere, end du tror, ​​du får brug for . For eksempel, hvis du vil lave en hoved Garland , måle omkredsen og tilføje 12 inches . Du vil ikke bruge det hele, men det er lettere at arbejde med ekstra ledning end ikke nok.
3

Wrap slutningen af ​​1. kaprifolier vinstok omkring 1 ende af ledningen . Hold bladene opad og udad. Fastgør det med et lille stykke ledning , hvis det er nødvendigt . Fastholder tråden , pak vin over og omkring hele længden af tråden. Tilføj en anden vin , indpakning til at udfylde bare pletter . Klip den overskydende vin , eller pak det tilbage over sig selv , indtil længden af ​​vin er brugt op .
4

Fortsæt med at ombryde vinstokke , indtil du har den ønskede tykkelse . Test omkredsen ved at holde det omkring dit hoved løst , hvis du planlægger at bære det. Lav en twist i ledningerne til at binde dem sammen , hvor de vil passe . Hvis kransen er en dekoration , vælge et tidspunkt at sno enderne sammen til dannelse af en lukket løkke eller cirkel. Hvis du planlægger at drapere eller hænge krans , som på tværs af en mantlepiece , ikke sno enderne sammen , men blot binde bånd over vinstokke i hver ende.
5

Snip overskydende kabel vinstokke efter et vrid i et lille stykke ledning stramt over hvor de sidste kaprifolier stykker mødes på den snoede ende eller loop lukning. Det holder dem i at flygte , når du skærer. Fyld krans ved tucking i blomster , bregner og andre grønne områder. Spind 1 eller flere bånd gennem krans , efterlader nok til at hænge flere meter eller hvad appellerer til dig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com