Aster Plant Fakta
Aster blomster er medlemmer af to nært beslægtede slægter i den taksonomiske familie Asteracaea , også kaldet Compositae . Disse blomstrende arter er ofte placeret i dekorative haver som prydplanter. Hundredvis af forskellige aster arter er hjemmehørende i regioner over hele kloden. De udviser en vifte af fysiske træk og andre kendetegn , men de deler alle vigtige ligheder, der adskiller dem fra andre grupper af blomster. Typer
p Alle asters blev klassificeret som en slægter indtil videnskabelige myndigheder brød dem i to separate taxa : symphyotrichum og Aster . Arter i slægten aster vokser kun i dele af Europa og Asien , med én undtagelse. Den alpine aster ( Aster alpinus ) , det eneste medlem af Aster slægten , der er hjemmehørende i Nordamerika , er fundet i det nordvestlige Canada og Alaska . Størstedelen af ​​asters i Symphyotrichum er hjemmehørende i USA og Canada . Ifølge en offentliggørelse via North Carolina State University , er de fleste asters dyrkes til brug i haver i USA avlet fra New York Aster .

Kendetegn

Aster planter ofte vokse til flere meter i højden , kan nogle større arter nå op på 4 til 5 meter højt, mens de mindre arter er 1 til 2 meter . Mange asters har en større lateral spredning end lodret højde , ofte strækker sig 3 til 6 meter i hver retning. Asters er kendt for deres prangende blomster, der kan blomstre i en række forskellige farver , herunder hvid, lilla og flere nuancer af rød. Deres blade fremstår som vinger , der vokser omkring 3 til 4 inches lang.
Miljø og Hårdførhed

Afhængigt af den præcise art , kan en aster dyrkes i klimaer i hele USA . Mange arter er hårdføre i zone 5 til 9, og nogle kan overleve i endnu varmere eller koldere klimaer. Både den hvide panicle aster ( S. lanceolatum ) og glat blå asters ( S. lavae ) er hårdføre i stort set alle amerikanske stat . Ifølge en publikation fra University of Florida , asters kræver fugtig og veldrænet jord til at producere levende blomster , men de kan overleve i områder med forholdsvis tør jord .

Skadedyr og sygdomme
< br >

Asters er sårbare over for skadelige insekter , svampe agenter og bakterielle sygdomme. De kan blive angrebet af fælles skadedyr såsom bladlus, leafminers og skalaer . Flere alvorlige skadedyr , herunder majs bomuldsugle og whiteflies , kan også påvirke asters selv om de ikke er den foretrukne vært af disse arter. Aster gule er en alvorlig sygdom af asters og flere andre grupper af blomsterplanter , herunder nogle margueritter. Ifølge en webside på University of California hjemmeside, kan asters også blive smittet med tomatbronzetopvirus og Fusarium visnesyge , som er forårsaget af Fusarium oxysporum svamp. Begge disse sygdomme er smitsom og er i stand til at dræbe deres vært .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com