Hvordan man laver en Blomsterkurv Arrangement af roser og liljer
Roser og liljer blomstrer i midsommer haven er en naturlig kombination, der virker så godt i blomsterarrangementer. Liljer supplerer roser i farve, form og tekstur. Elegant roser etablere lodret fokus, mens prangende liljer bidrage bredde og plask til en kurv display. Tilføj grønne som et strukturelt kulisse og fill-in blomster til at fuldføre skærmen. En favorit kurv gør en charmerende dekoratør beholder til at fremvise haven eller blomsterhandler flowers.Things du har brug
1 mursten blomstermotiver skum
Plastikbeholder
Floral tape
Basket
Floral eller skrælle kniv < br > Saks
Håndklæde
7 langstilkede roser
5 stilke af liljer
10 stilke af diverse grønne
5 stilke af fill- blomster såsom voks blomst eller baby ånde
< br > Vis Flere Instruktioner
Forberedelse
1

Soak skum mursten i vand.
2

Vælg en plastikbeholder , der passer stramt ind i den kurv. hoteltilbud
3

Skær skum til at passe i plastikbeholder , med 2 inches over toppen. Fastgør skum med strimler af blomster tape . Karret inde i kurven .
4

Fjern blade fra de nederste to tredjedele af blomsterstængler . Snip eller slice torn tips fra de nederste to tredjedele af roser.
Placer Roses
5

Vælg en rose. Hold for at se blomstre over døde center af beholderen til visuelt at etablere højde og centrum af det færdige arrangement. Skær mindst 1 tomme fra stilkenden i en skarp vinkel . Lad nok stamceller til at trænge til bunds i beholderen med rosen i stilling.
6

Sæt stilken i midten af skummet blok til bunden .
7 < p > Vælg en anden rose. Hold for at se blomstre i sin ønskede position , lavere og til den ene side af den første rose. Klip og sæt stilken , så rosen visuelt fremgår samme sted som den første rose.
8

Gentag med alle roser. Arranger stilkene visuelt komme fra et centralt punkt . Vise hver blomst fremtrædende plads. Arranger roser i front for ensidig visning, og alle omkring kurven for en centerpiece .
Gennemfør arrangementet
9

Vælg en lilje stilk. Hold og se blomsten klynge i sin stilling . Skær mindst 1 tomme fra stilkenden i en skarp vinkel . Lad stilken længe nok til at trænge ind i skummet dybt. Placer stammen visuelt dukke op fra det centrale punkt .
10

Gentag med alle de liljer, tydeligt udviser hver enkelt blomst klynge.
11

Vælg , klippe og indsætte grønt til skjule blomstermotiver skum og til at supplere blomster display .
12

Sæt de valgfri fill- blomster i og omkring roser og liljer.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com