Sådan Grow Lotus Flower Fra Seed
Lotuses tilhører nelumbo arterne og er ofte forveksles med åkander . De er både mange - petaled , open- blomstrede vandplanter i bløde toner af pink, hvid og gul. Lotus er oftest formeres ved knolde , fordi deres frø er dækket i en hård skal, der gør spiring vanskelig . Lotus frø indsamlet fra baggård damme er resultatet af åbne bestøvning , og mange er naturlige hybrider. Disse frø potentielt have DNA fra to forskellige lotus planter, og måske ikke ender med at ligne moderplanten . Hvis du har samlet disse frø , kan planten får du ikke være, hvad du forventede. Ting du skal hoteltilbud Fint grus sandpapir
Klar plast kop Salg Deep vase eller spand
Jord , hvis du bruger
5- tommer dyb med 8 - tommer diameter beholder (valgfrit) < br >
Vis Flere Instruktioner
1

sand siden af ​​frøene let med fine sandkorn sandpapir , indtil den mørke belægning giver vej til hvid. Så snart du ser nogen hvide , stop slibning .
2

Drop frøet i en klar plastik kop vand . Placer den på et sted med temperaturer mellem 70 og 90 grader Fahrenheit.
3

Skift vandet i koppen , hvis det bliver overskyet . Du kan være nødt til at skifte til en ren kop også hvis scum former på de indvendige vægge . Skyer og udskud er normale. Det kan tage frø et par dage til et par uger til at spire .
4

Transplant de spirede frø til en dybere vand beholder, hvis dammen , hvor du vil i sidste ende sige det er dybere end plastik kop . Den nyopstået stilk vokser opad, indtil den når luft og derefter unfurls det første blad . Når de har lagt ud blade , behøver unge planter ikke tåle ændringer i vanddybde , så det er vigtigt at få de dybdemålinger korrekt.
5

Transplant din sætteplante til dammen eller beholderen , før nogen rødder spire . Hvis du indstøbning det og derefter sætte det i din dam , sikre beholderen er rund og mindst 5 inches dyb og 8 inches i diameter. Ler - lerjord virker bedst for lotus planter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com