Hvordan man dyrker planter i en roterende tromle
planter og blomster bringer lyse løv og farve til landskabet og trives i både inground og container beplantning . Mens mange gartnere vælger traditionelle potter og beholdere til deres anlæg , ressourcestærke og kreative gartnere anvender en række uventede genbrugsvarer til udplantning. Hvis du har en gammel , nedbrudt roterende tromle fra kompost eller beton blanding , bruge det som et gratis alternativ urtepotte . Ting du skal
Økologiske kompost
Have lerjord
sphagnum
vermiculiteplader
Træ blokke, chips eller mursten
Gødning
Vis mere Instruktioner
< br > 1

Plant blomster eller planter i midten af ​​foråret for at give dem en fuld sommer vokse . Flyt den roterende tromle til et websted med solskin og god luftbevægelse . Drej tromlen på sin afslutning, med den åbne side opad .
2

Fyld den nederste halvdel af tromlen med blokke af træ , mursten eller træflis til at tage plads op , snarere end at udfylde hele Tromle med dyre jord. Træ eller mursten giver også et sted at fange vand og holder planter fra at sidde i mudret jord efter plantning .
3

Opret en potning mix med 1 del organisk kompost til 1 del haven ler eller 1 del spagnum til 1 del haven ler og 2 dele vermiculit . Disse blandinger giver dræning , ernæring og fugt fastholdelse for potteplanter . Tilføj 5-10-10 granuleret gødning for mere ernæring. Fyld den øverste halvdel af tromlen med denne blanding.
4

Plant blomster og planter i henhold til dine præferencer. Put solelskende enårige, som mødre og morgenfruer , på de solrige områder og supplerer med skygge -elskende violer og primula i skyggefulde områder. Brug efterstillede vedbend eller nasturtiums for vining , dekorative vækst på siderne af tromlen.
5.

Vand planterne med 2 inches af vand hver uge for at holde jorden fugtig . Giv planterne alle formål vandopløseligt gødning hver måned i løbet af sommeren .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com