Hvordan laver min Indoor Dracaena fragrans Blomst
Corn plante ( Dracaena fragrans ), også kendt som falsk palme, får sit videnskabelige navn fra det græske ord for kvindelige dragen, en hyldest til den røde saft , der er indeholdt i dens stængler . Anlægget henter sit almindelige navn fra sin lighed med den domesticerede majs planten. Majsplanter er blandt en gruppe af stueplanter kan fjerne forurenende stoffer og rengøring indendørs luft.
Corn planter vokser i træ eller en busk , der generelt nåede 4 til 5 meter høj og 2 meter bred , når der dyrkes i containere. Udendørs, kan planterne nå højder på 20 fod . De lav vedligeholdelse planter foretrækker fugtige forhold og lave lysniveauer . Sorter af Dracaena fragrans omfatter Massangeana , hvilke funktioner stropagtige løv med en central gul stribe ; Lindenii , som har cremet hvide striber langs bladrandene ; og Rothiana , der har læderagtige blade kantet med hvidt. Dracaena fragrans planter udvikle duftende blomster toppe i nuancer af hvid , pink eller lilla . Instruktioner
1

Expose dine planter til at afkøle inden døre ved at placere dem i et uopvarmet rum , i en kælder eller på et uopvarmet veranda at udløse blomstring. Majsplanter er ofte brugt som stueplanter , da de er i stand til at modstå udendørs forhold kun i de sydlige dele af Florida og Californien. Plant ejere kan ikke se deres planter blomstrer , fordi de blomstrer under forhold , som næppe vil forekomme i indendørs levende områder eller i meget varme områder .
2

Flyt dine planter udendørs, når temperaturen falder til den række nødvendige at udløse blomstring. Giv den beskyttelse, planter til at hjælpe dem med at tilpasse sig midlertidigt til de forskellige forhold. Placer planterne i skyggen og tilbyde dem læ for vinden og fra frostgrader . Udsæt ikke dine planter for temperaturer under 35 grader Fahrenheit , advarer University of Florida Mid - Florida Research og Education Center .
3

Expose dine planter til at nattemperaturer på 45 grader Fahrenheit eller lidt nedenfor for mindst én til to uger , uanset om du vælger at holde dem indendørs eller udendørs. Planterne natten blomstring og i nogle tilfælde kan kræve flere ugers eksponering at udløse blomstring. Blomstring i majsplanter dyrket udendørs normalt finder sted i efteråret, tidlig vinter eller sene forår, når disse temperaturområder er mere tilbøjelige til at forekomme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com