Hvordan man dyrker lavendel Vera
Lavender vera, ofte betragtes som den originale engelske lavendel , trives i de højere luftlag og ofte udviser den bedste duft og kvaliteter til medicinske og aromaterapi formål . Som med enhver lavendel sort, voksende lavendel fra en skæring er langt hurtigere og enklere end at starte fra frø. Anlægget vokset fra en skæring vil udstille de samme egenskaber som moderplanten , så tage dine stiklinger fra en blomstrende, sund lavendel vera plant.Things du har brug
moderplanten
Saks
Sharp kniv < br > Pot, 5 - til 6-tommer
Horticultural vermiculit
Beskæftigelsesmaterialer hormon
Clear plastikpose
Gryder, 4 -tommer, 1 pr skære hoteltilbud Steril pottemuld
Organisk gødning < br > Skovl
Kompost
Vis Flere Instruktioner
Start Stiklinger
1

Skær flere nonflowering sideskud fra moderplanten efter lavendelblomster har blomstrede for sæsonen. Forsigtigt skrabe bunden af ​​hver skæring med kanten af ​​en skarp kniv til at fjerne det tynde lag af bark.
2

Fjern et eller to par blade fra hver opskæringsvirksomhed , der forlader 3 til 4 inches . af nøgne stamme
3

Fyld en 5 - til 6-tommer gryde med vermiculit . Dyp hver stængel i en forankring hormon og indsætte dem i gryden langs kanterne . Vand grundigt, indtil du bemærker vand dryp gennem bunden . Dække potten i en klar plasticpose med hjørnerne skåret ud for at hjælpe med at bevare fugt, og placer potten i en varm og skyggefuldt sted .
4

Fyld en 4-tommer pot pr skære halvt fyldt med steril pottemuld blandet med en organisk gødning, ifølge gødningen producentens anvisninger. Fjern forsigtigt første skæring med sin rod bundt fra vermiculite og placere den i midten af ​​det nye pot.
5

Tilføj mere af jorden blanding omkring roden bundt og fylde potten til basen af stilken. Vand grundigt. Gentag trin 4 og 5 for hver skæring. Lad planterne til at vokse i potter i flere uger , vanding , når jorden føles tør, indtil rødderne er veletablerede.
Omplantning til din have
6

Find et område af din have med fuld sol. Løsne jorden med en skovl til en 8 -tommer dybde. Indarbejd kompost i jorden , indtil det er løst og smuldrende.
7.

grave et hul for hver lavendel plante lidt bredere og dybere end størrelsen på din pot. Vera lavendel normalt vokser til omkring 2 meter , så rummet for plantning huller 24 inches fra hinanden .
8

Placér hånden over toppen af ​​den første gryde, med lavendel stænglen mellem fingrene. Vend forsigtigt gryden over til at frigive planten og rod bundt.
9.

Placer rod bundt i midten af ​​det første hul og udfylde omkring det med den fortrængte jord. Gentag for hver potteplanter lavendel plante. Grundigt vande planterne straks efter plantning , og igen en gang eller to gange om ugen , indtil de begynder at få større .
10

Fortsæt vanding af planterne hver to til tre uger , indtil de begynder at blomstre . Vand hver uge eller to, indtil planterne er færdig blomstrende eller du er klar til at høste blomsterne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com