# >> Hus Have >  >> Plants, Flowers & Herbs >> pærer >>
Hvornår kan jeg grave op & Separate Canna Lilies
? De lyse blomster og store blade af canna lilje er hjemmehørende i Amerika, men denne blomstret perle er nu vokset i mange lande. Dens popularitet skal stamme fra sin skønhed og eksotisk Allure, fordi Kannaer ikke har et ry for at stå op under ekstreme forhold. I betragtning af denne sårbarhed , er det en god ide at grave dem op og adskille dem på passende tidspunkter af året. Disse er kun to skridt i en løbende proces med dyrkning , der begynder med plantning. Plantning

I tropiske klimazoner , hvor temperaturerne ikke får alt for ekstreme, kan Canna liljer skal plantes på ethvert tidspunkt af året og forventes at trives på ubestemt tid. Andre områder , der udsættes for akut temperatursvingninger kræver canna liljer skal plantes , når temperaturen begynder at overstige 55 grader F. De skal plantes i et område, regelmæssigt udsættes for sollys og byder på jord , der dræner godt. Løg bør plantes omkring 5 inches dyb med 1 til 2 meter mellem dem . Efter plantning , bør de regelmæssigt vandes med stor opmærksomhed gjort ikke at over vand .
Grave op Planter

Medmindre canna liljer er i et tropisk klima zone , vil de skal graves op, når vinteren begynder at komme på . Det er svært at lokalisere denne gang med nøjagtighed, da selv små forskelle i temperatur fra et område til et andet kan gøre en forskel. De har brug for at blive trukket op mellem sensommeren og det tidlige efterår måneder. De bør kun graves op , når bladene er blevet gule . Det er vigtigt at vente, indtil dette punkt , som forud for det planten ikke har absorberet den nødvendige mængde af næringsstoffer, den har brug for det følgende år . Pærerne skal trækkes ud ubeskadiget , uden udskæringer fra en skovl eller andet værktøj.
Adskillelse af Løg

Når hver pære er blevet grundigt skyllet med vand , skal du adskille dem fra hinanden . Denne proces er så simpelt som det lyder. Hver pære skal være forsigtigt untangled fra de andre omkring det. Hvis tæt inspektion afslører ukrudt eller andre materialer, viklet ind i de pærer, der ikke er direkte dele af dem , trække dem væk så godt. For gartnere i et moderat klima , der ikke kræver at grave dem op på årsbasis , skal stadig gravet op og separeret (ca. hvert andet år ) for at sikre en fuldstændig og sund output Kannaer . Da adskillelse følger altid grave dem op, vil det sandsynligvis være forekommende i løbet af efteråret , men den bedste indikation af det rette tidspunkt til at grave og adskillelse er gulfarvning af bladene.
Opbevaring hoteltilbud

Separerede pærer bør opbevares for varigheden af ​​vintermånederne. De skal opbevares på et køligt , tørt , fugt - frit område . Papir eller plastikposer er fint for dette. Når varmere temperaturer kommer tilbage, bør canna lilje pærer være ubeskadiget og klar til udplantning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com