John Deere 49 sneslynge Specs
Hvis du bor i et område med masser af sne , så har en heavy-duty sneslynge er et must. John Deere har mange forskellige sneslynger , der spænder fra personlig brug til kommerciel brug. De personlige dem , der hovedsagelig anvendes til indkørsler og fortove, har mindre munde, og meget mindre moment . John Deere 1338PE Professionel sneslynge , dog er lavet til heavy-duty brug . Dette er også kendt som 49 -serien, på grund af størrelsen af motoren. Specifikationer Til John Deere

John Deere har en 4 -takts OHV Briggs & Stratton Professional Series Motor ( 342cc ) , der genererer 16.50 ft.lbs brutto moment af magt. Motoren indeholder gashåndtaget , fleksibel olie drain, og en platin tændrør . Der er også et brændstof -sluk på motoren.

Sneslynge har en trykknap 110V elektrisk start standard . Den indeholder også en frisk start tankdækslet standard , og en 4 -kvart brændstoftank. Det har en 38 -tommer clearing bredde , den største blandt John Deere blæserne .
Hoteltilbud

Nogle af de andre funktioner, det omfatter, er en streg monteret elektrisk sliske rotation kontrol , en fjernbetjening sliske deflector kontrol , opvarmede håndtag standard (2 positioner) , og 16 " x 6,5 " X - Trac dæk .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com