Forskellige former for Kakerlakker
Roaches er også kendt som kakerlakker , vand bugs og palmetto bugs. Disse insekter er ofte irriterende indendørs skadedyr , men udendørs er en fødekilde for dyrelivet. Styring roaches er bedst opnås med en ordentlig sanitet og kemisk bekæmpelse . Ifølge Colorado State University Extension, der er over 50 arter af kakerlakker i USA alene. Tysk Kakerlak

Den tyske kakerlak er også kendt under sit videnskabelige navn Blattella germanica . Denne skalle er lysebrun og når 1 /2 til 5/8 tomme i længden ved udløb. Voksen tyske kakerlakker har en gennemsnitlig levetid på tre til fire måneder . Hunnerne 06:59 tilfælde af æg i løbet af deres levetid. Egg tilfælde bæres af hunnen , indtil de er klar til at klække . Disse tilfælde indeholder et gennemsnit på 30 til 40 æg , som klækkes i cirka to uger. Tyske kakerlakker er ofte til stede i områder, hvor maden er gemt eller forberedt . Denne skalle foretrækker varme, fugtige steder såsom dræn og apparater.
Orientalsk Kakerlak

orientalske kakerlakker er også kendt som det videnskabelige navn Blatta orientalis og er almindeligt forekommende i kølige , fugtige rum såsom krybekældre , kloak afløb, kældre og kældre . Dette insekt er mørk brun eller sort, og er omkring 1 /4 tomme lang, når det luger . Orientalske kakerlakker er rødbrun , når de udklækkes og senere vende en mørkere brun. Voksen orientalske kakerlakker vokse til mellem 1 og 1 1/4 inches i længden og udsender en dårlig lugt. Angreb af denne skalle er mest almindelige i løbet af foråret og efteråret.
Amerikanske kakerlak

amerikanske kakerlak , eller Periplaneta americana , er ganske store, måler op 2 inches i længden . Dette skadedyr er mahogni -brun med gule margener omkring hovedet. Nyklækkede amerikanske kakerlakker er ca 3/16 tomme lang og lys brun . Varme, fugtige områder er et yndet sted for den amerikanske kakerlak , og de er almindeligvis ses i industrielle bygninger, kedelrum , affaldsstativ sites eller lagerområder. De kan også fundet udendørs i træer som palmettos .

Brownbanded Kakerlakker

Brownbanded kakerlakker, eller Supella longipalpa , er lysebrune med gullige brune aftegninger på tværs af deres rygge. Voksen roaches nå 5/8 tommer lange og voksne hanner har lange vinger . Kvindelige brownbanded cockroches kan ikke flyve , men hannerne flyver ofte i hjemmene. Denne skalle kan vises overalt inde i huse eller offentlige bygninger, såsom skuffer, skabe, hvidevarer og møbler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com