Sådan foretages fejlfinding af en Ryobi RLT30CD
Ryobi er et fælles mærkenavn af elværktøj til dit værksted , haven og omkring huset . RL T30CD er en streng trimmer , der er designet til at skære væk ukrudt og sætte prikken over i'et omkring kanterne af din græsplæne - slåning job. Trimmeren anvender en tynd plast linje eller snor i bunden, der pisker rundt på en høj hastighed . Strengen skiver gennem ukrudt og græs problemfrit og er en god tilføjelse til din landskabspleje værktøjer. Fejlfinding små spørgsmål dig selv, før du sætter trimmeren ind til service . Instruktioner
1

Udskift tændrør og forsøge at skubbe primer pære en håndfuld gange, hvis trimmeren ikke vil starte .
2

Rens en druknet motor ved at fjerne tændrøret og dreje trimmeren , så hullet er rettet mod jorden. Flyt chokeren til den løbende mand symbol og trække i ledningen 10 til 15 gange .
3

Klip længere græs fra toppen til bunden i stedet for den anden vej rundt , hvis græsset er indpakning omkring strengen boliger og skaftet af trimmeren . Prøv også at dreje den til fuld gas i mere magt.
4

Smør skære strengen med silikone. Tryk ned på spindlen og trække mere ud eller fjerne den fra spolen helt og tilbage , hvis linjen ikke skrider frem .
5.

Find tomgangshastighedsskruen på karburatoren. Drej det med uret , hvis din motor starter, kører og accelererer , men vil ikke ledig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com