Sådan Prime Min Hoover Pump
Hoover pumpesystemer gør en vifte af centrifugal-og ende -priming centrifugal vand pumpesystemer til industri-, handels-og kunstvanding . Når først installeret, og efter at blive serviceret, skal pumpen klargøres før det køres ( medmindre enheden er selvansugende ) . Priming en vandpumpe involverer indførelsen af ​​vand til pumpen for at tvinge den luft, der er fanget inde . Enhver luft der er tilbage i pumpen vil fungere som en blok til strømmen af ​​water.Things du har brug
Bucket
Vand
Rørtang (om nødvendigt)
Tragt
< br > Vis Flere Instruktioner
1

Tilslut strømmen til pumpen , men ikke tænde for pumpen .
2

Fyld en spand med vand. Brug rent vand for at forhindre eventuel snavs fra tilstopning af pumpen . Hvis trække vand fra en hane , lad vandet løbe i et minut for at sikre enhver rust i vandet linje er skyllet ud før påfyldning spanden.
3

Åbn indløbsrøret til pumpen. Rådfør pumpens manual for specifikke instruktioner for den model af pumpen skal primes . Nogle systemer vil kræve, at indløbet vandrør afbrydes , der kræver brug af en rørtang .
4

Fyld tilløbet til pumpen med vand ved hjælp af en tragt og hurtigt vende pumpen på . < br >
5

Vandtilløbsventilen rør, hvis det er nødvendigt , og se afløbsrør af pumpen. Når vandet begynder at flyde, er pumpen spædet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com