Hvordan at tømme din Græsplænevander Pumpe
En underjordisk græsplæne sprinkler system har et netværk af vandledninger , der forbinder til en central pumpe. Pumpen leverer vand til sprinklerhovederne under vanding . Men i de kolde vintermåneder systemet skal tømmes og lukkes for at forhindre skader . Tømning af sprinkler pumpe er en multi- trins proces, der skal følges nøje , indtil alt vandet er fjernet . Vand fast i linjerne eller pumpe kan fryse og beskadige systemet. Ting du har brug
Skruenøgle hoteltilbud Flad skruetrækker (valgfrit )
stor spand (ekstraudstyr)
Tarp eller plastfolie
Pakning smøremiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Find vandforsyningen ventil, der løber fra hjemmet vandledningen til sprinkleranlægget . Dette er ofte inde i kælderen, nær sprinkleranlægget pumpe. Sluk for vandforsyningen.
2

Løft pumpedækslet eller bruge til at løsne pumpedækslet befæstelser og fjern derefter dækslet . Brug dine hænder til at udvælge nogen papirrester inde .
3

Tænd sprinkleranlægget pumpe. Lad det køre i fem minutter eller mindre. Dette skubber resterende vand ud af systemet linjer. Kør ikke mere end fem minutter , da dette kan brænde ud af pumpen , idet vandforsyningen er slukket. Sluk for pumpen , når du er finishe og afbryd strømforsyningen.
4

Løsn klemmen omkring indløbet linje til pumpen med skruenøgle. Bemærk, at nogle pumper kan have klemmer , der løsner med en skrue ; i dette tilfælde bruge en flad skruetrækker.
5.

Fjern indløbslinjen og lad vandet løbe ud. Du kan bruge en stor spand til at fange vandet.
6

Find afløbsventilen på siden af ​​pumpen, og drej den til den åbne position. Placer store spand under ventilen til at indsamle afløbsvandet .
7

Spray pakninger på pumpen med pakning smøremiddel . Lad smøremiddel og dråber af vand, der kan forblive tørre.
8

Sæt pumpedækslet. Dæk pumpen med en presenning eller plastik for at forhindre fugt i at sive ind i pumpen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com