Sådan Fjern karburator fra en lille motor Snapper Sneslynge
Briggs & Stratton ejer Snapper linje sneslynger og giver den populære Briggs & Stratton små motorer til brug i produktet linje . En fejl i Briggs & Stratton karburator kan forårsage dit Snapper sneslynge til at mislykkes eller kæmpe for at udføre medmindre karburatoren helt fjernes til udskiftning. Du kan betjene på din Snapper sneslynge er Briggs & Stratton motor og få adgang til og fjerne karburatoren , selvom du ikke har nogen erfaring med sne blæser reparationer. Ting du skal
Topnøgle
Phillips (cross -head ) skruetrækker
Pan myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Find motorens lyddæmper nederst venstre for Snapper sneslynge lille motor forsamling. Fjern de to bolte fra lyddæmper med en topnøgle og skub lyddæmperen væk og væk fra resten af ​​motoren.
2

Fjern oliepinden fra Snapper sneblæseren benzintank .
< br >
3

Fjern boltene fra Snapper benzintank med din topnøgle. Skub benzintank slukket for maskinen , pas på ikke at spilde brændstof.
4

Find Snapper Snerydningsmaskinen s karburatoren. Dette vil indeholde en umiddelbart identificerbar skålformet design og vil sidde omkring halvvejs op på den rigtige side af motoren forsamling.
5.

Fjern karburatoren indtagelse skruer med en stjerneskruetrækker. Indtaget vil blive fundet på bagsiden af ​​karburatoren og ikke selve skålen. Luftfilteret kan ses på enden af indtaget, for at hjælpe med identifikation.
6

Fjern indtagelse boltene med din topnøgle , og skub derefter indtagelsen af maskinen .

7

Skub en gryde under Snapper sneblæseren s karburatoren skål. Find nåleventilen nær bunden af skålen. Kig lige under nåleventil til at finde den enlige møtrik på undersiden af skålen. Løsn møtrikken med din topnøgle , så overskydende brændstof og væsken dryppe fra skålen i gryden . Vent indtil alt afløb ud .
8

Fjern Snapper karburatoren testikler helt og derefter trække ud nu løst karburatoren skål.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com