Sådan Fix en plæneklipper Med lav komprimering
Gasdrevne plæneklippere er drevet af forbrændingsmotorer lignende på alle måder til dem, magt motorkøretøjer. Udtrykket " kompression" henviser til det tryk , der opbygges inde i stempelkammeret , som en kombination af brændstof og luft er klemt , og en gnist anvendes. Den efterfølgende eksplosion driver stemplet udad, og forårsager krumtapakslen til at spinde . Et tab af kompression kan resultere når stemplerne er slidte , er sælerne omkring dine stempler slidt, eller en push stang er blevet bøjet eller knækket. Ting du skal
Ratchet sæt
30 vægt motorolie
kompressionsmåler
Skruenøgle
Vis Flere Instruktioner
1

Find tændingen wire, der løber fra dit tændrør til din forhandler. Fjern proppen ende af ledningen fra sit sæde på toppen af ​​tændrøret ved at gribe det fast på basen og trække . Prøv at dreje tændrøret med hånden. Hvis stikket er løst , kan kompression være utæt gennem hullet det skaber . Brug din skralde indstillet til at stramme tændrøret helt, så prøv at starte motoren igen.
2

Efterse bolte, der holder toppen af ​​dit topstykke på plads. Topboltene er typisk sat omkring den ydre kant af hovedet. Hvis disse bolte har løsnet , kan de tillade kompression til at sive ud fra cylinderen . Brug din skralde sat til stram løse bolte , og start motoren igen.
3

Fjern ventildækslet og inspicere push stænger og ventilløftere for ødelagte dele eller bøjninger. Hvis nogen af ​​disse dele er blevet beskadiget , kan det forhindre en tæt forsegling dannes inden i cylinderen . Denne defekt pakning sænker kompression . Hvis der er nogen ødelagte eller beskadigede dele , skal de udskiftes .
4

Afgør om slidte ventiler eller slidte stempelringe er årsagen til din lav komprimering . Fjern tændrøret , og hæld en hætte fuld af W30 motorolie ind i toppen af den åbne cylinder. Placer din kompressionsmåler over tændrørshullet . Afbryd tændspolen , og find krumtapakslen på forsiden af motoren.
5

Brug din nøgle til at forstå , og drej krumtapakslen med din tester på plads. Læs testeren sporvidde, og sammenligne resultaterne til det normale komprimeringsområde som angivet af din plæneklipper producenten. Hvis olien løser kompression problem, nemlig i ringene. Hvis den ikke gør det , kan problemet ligge med en slidt ventil.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com