Hvordan laver Rough Beton Glat på en Pool Deck
Beton er et fælles materiale, der anvendes til at skabe de dæk omkring swimmingpools. At fungere godt som et dæk belægning, betonen har brug for en vis grad af glathed , mens du stadig bevarer skridsikre egenskaber. Hvis din pool dæk er for groft, vil svømmere vige væk fra puljen , utilpas walking omkring puljen med bare fødder. Udjævne dæk er ikke en vanskelig opgave , med de fleste grove dæk kræver lidt mere end et par lag fugemasse. Heldigvis kan du udjævne selv den hårdeste beton lidt af arbejdskraft og de ​​rigtige equipment.Things du har brug hoteltilbud Low- faste akryl sealer
Anti- udskridning tilsætningsstof
Rør pind
Floor buffer med Salg Black ru - stritter bagskive
Broom myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Bland en kop eller to af fugemasse med en anti- udskridning additiv , ved hjælp af en træ omrøring stick. Tilsæt no- udskridning additiv til sealer på fabrikantens foreslog blandingsforhold . Det tilsætningsstof vil holde fugemasse bliver glas - glatte når de er våde , risikere at glide.
2

Påfør fugemassen til betonen i en lille, diskret testområde , ved hjælp af pensel . Påfør to belægninger - det første , en moderat lag lige kort for at samle den fugemasse, og den anden , et tyndt lag til at dække eventuelle ubesvarede pletter. Lad det første lag tørre i cirka 30 minutter , før du anvender den anden .
3

Vent 48 timer efter påføring af fugemasse, derefter undersøge testområdet for ruhed. Hvis det er glat nok til at gå på med bare fødder , anvende fugemasse til resten af ​​bassinet. Hvis betonen er så groft det overfører gennem fugemasse og stadig føles ubehageligt, skal du male det glat før forsegling .
4

Fastgør bagskive til bunden af gulvet buffer. Sand overflade dækket med pufferen , kører det i rækker på tværs af dækket. Overlap hver række af omkring 3 inches . Puden vil fjerne ruheden fra betondækket uden stripping væk enhver stemplet design, der kan være til stede . Fej op rester fra slibeprocessen med kosten .
5.

Gentag fugemasse test på slebet dækket. Hvis dækket er ru , sand det en anden gang før forsegling. Hvis det er glat , børste hele dæk med de to lag af fugemasse og lad hærde helt for en uge , før du bruger dækket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com