Alternativer til Shocking Pools
Der er ikke noget alternativ til at chokere din pool , selv om der er mindst én alternativ til chokerende med klor . Chokerende er nødvendig , for at klor allerede i vandet, der skal frigøres til at gøre sit job , som er at rense vandet og holde det fri af organismer og patogener. Uden chokerende , ville din pool ligne en stagnerende vejsiden pyt i modsætning til en funklende , ferskvand dam. Klor

Dette kemikalie spiller en meget vigtig rolle i sundhedssektoren af ​​din pool vand. Det bekæmper bakterier , levende organismer , snavs, snavs og alger sporer , der finder vej ind i poolen via vind, regn, afstrømning og menneskers og dyrs kroppe. Pool vand , der lugter ubehageligt og forårsager irritation af øjne, næse og hud er ofte forveksles med at være for stærkt chlorerede , når de i virkeligheden er det modsatte tilfældet . For lidt klor er til stede , og hvad der er til stede er bundet op og ude af stand til at gøre sit job.
Ammoniak

synder, når det kommer til bundne klor er ammoniak. Ammoniak indføres i pulje på samme måde som alle andre forurenende stoffer , men det er indført i en stor del af mennesker og dyr gennem kropsvæsker og olier . Klor er i stand til at fjerne ammoniak og i stedet binder til det , skaber kloraminer . De registrere som klor i vandprøver , men er ude af stand til at holde bassinvandet ren og frisk.
Chokerende

Ved at måle mængden af ​​klor i vand og beregning af den mængde , der skal tilsættes , kan man indføre den korrekte mængde af chlor til at holde vandet rent . Så længe mængden af ​​klor overstiger beløbet af ammoniak og chloramines , vil din pool vandet være klar og frisk. I tillæg til klor , skal vandet være chokeret periodisk med noget såsom calcium eller lithium hyperchlorite , som begge er klor -baseret.

Nonchlorine Shock

Pools kan også blive chokeret med ilt i form af kaliummonopersulfat . Denne nonchlorine -baserede chok er stærk, lugtfri og ikke nedbrydes , når det udsættes for UV sollys den måde klor -baserede chok vil. Det kan anvendes i løbet af dagen , snarere end de anbefalede aften chok , og puljen kan anvendes inden for få minutter , i modsætning til timer som med klor chok. Brug dette chok alternativ i forbindelse med en forebyggende chok tidsplan at holde din pool vandet sundt og mousserende.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com