Hvordan en InGround Pool Filter Arbejde
? Pool filtre er afgørende for at holde inground pool vandet rent og sikkert for svømning. Der er tre typer af filtre til InGround puljer. Hver virker lidt anderledes , hvordan det holder vandet rent , og hver selve filteret renses på en anden måde . Sandfiltre

Sandfiltre for inground swimming pools bruger nr. 20 kvartssand til at filtrere og fælde snavs partikler fra bassinvandet . Da vandet strømmer gennem pumpen , er snavs partikler fanget i groft sand før vandet vender tilbage til puljen. Sandfiltre vil fange smudspartikler 20 til 40 mikron i størrelse.
DE filtre

Diatoméjord (DE ) filtre vil fange snavs partikler fra vandet så små som 2 til 5 mikron. DE grid er belagt med diatomejord pulver, der virker ligesom sandfilter til at fælde snavs partikler. Da vandet strømmer ind i pumpen , partiklerne passerer gennem risten , hvor DE pulver fælder partiklerne.

Patronfiltre

Patronfiltre har en stor overflade for at fange snavs partikler i vandet. Disse filtre funktion ved et lavere tryk , når du kører i forhold til et sandfilter , hvilket betyder at der er mindre modtryk på inground pool pumpe , så pumpen har en højere strøm af vand . Patronfiltre vil fælde snavs partikler så små som 10 til 15 mikrometer.
Rengøringsprocedure

patron filter skal rengøres en gang eller to gange i løbet af sæsonen , at inground pool er i brug. Patroner kan fjernes fra puljen pumpen og skylles eller spules væk , mens du stadig på plads, men du bliver nødt til at åbne drænhul i bunden af pumpen. Sand og DE filtre " tilbagevasket " manometret læser 5 til 8 pounds per square inch (psi ) over "ren" læsning. Pool ejere nødt til at indstille ventilen håndtaget til position " returskyl " . DE filtre genoplades med diatomejord pulver efter returskylning . Puljen ejer tilføjer pulveret til skimmer , efter at pumpen er blevet returskylles .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com