Gør Pool Alarmer Arbejde
? Ifølge USA Consumer Product Safety Commission , pool alarmer er blevet vist som værende effektive i forebyggelsen af ​​drukning og nær drukning erfaringer med unge børn. Kommissionen har testet en række forskellige pool alarmer og sorterede dem på funktioner som responstid og antallet af falske alarmer. Nedenfor overflade Alarmer

alarmer , der registrerer bevægelse under overfladen af vandet kaldes også underjordiske alarmer. Disse alarmer opdage udsving i ændringen af tryk i vandet i poolen, hvilket normalt indikerer , når der er nogen eller noget i vandet. Test af Consumer Product Safety Commission besluttet, at disse typer af alarmer var de mest effektive på ikke blot at opdage bevægelse i vandet , men også ved ikke at give falske alarmer. En anden fordel ved disse alarmer er, at de ikke bliver afbrudt af regn eller vind , og kan anvendes , når der er en sol dækning på puljen. Selv med disse dækker , er der stadig en risiko for børn ved at drukne; For at være virkelig effektiv , bør en pool alarm arbejde, selv når puljen er dækket.
Surface Alarmer

Surface alarmer flyder på overfladen af poolen, og detektere bølger. Mange af disse kan justeres med hensyn til mængden af ​​forstyrrelser på vandets overflade , der er nødvendig for at slå alarm . Som overflade alarmer arbejde ved flyder på overfladen af vandet og afsløre bevægelse , kan de ikke bruges, når der er en sol- dækning på - en enorm ulempe for de husejere, der dækker deres pulje som en naturlig måde at opvarme vandet. Ellers afprøvet af Consumer Product Safety Commission alarmer klaret sig lige så godt som alarmerne sætte vandet.

Armbånd

Armbånd er en type af pool alarm, der ikke er på selve poolen , men på barnet. Sensoren er fastgjort og låst med en nøgle til at holde barnet i at tage det. Disse enheder har vist sig at have en vis grad af succes, når det kommer til at advare forældre, at barnet har været udsat for vand , men der er også en række af falske alarmer med armbånd , der går ud, når barnet vasker sine hænder. Dette vil også kun, hvis barnet er udsat for vand , og vil ikke være effektiv i at advare boligejere , hvis et kvarter barn falder i deres pulje .

Konklusioner

konklusionerne fra denne og andre undersøgelser udført på effektiviteten af ​​pool alarmer tyder på, at mens de kan være en god idé, de er simpelthen et aspekt af pool sikkerhed . At have en pulje alarm fjerner ikke ansvar fra ejerne for at holde hegn repareret og porte låst; selv med de alarmer , hvis nogen skulle altid være tilsyn folk i og omkring poolen. Ikke alle pool alarmer er skabt lige, og bedre modeller vil reagere hurtigere og mere effektivt end andre vil. Dette gør det vigtigt for husejere at gøre deres egen forskning , når du vælger et mærke af pool alarm for at sikre, at de får en, der er rangeret højt i responstid.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com