Swimming Pool Teknologi
Svømmehaller var engang stor vedligeholdelse og afløb på et hjem energi-og vandforbruget . Teknologi er kommet langt i de seneste par årtier , dog, og nye udviklinger gør eje enten en inground eller overjordiske pulje meget lettere. Vedligeholdelse og vedligeholdelse omkostninger er gået ned , og pools kan være langt mindre arbejdskrævende end de engang var . Salt Water Pools

Klor og brom plejede at være den eneste overkommelige og effektive måder desinfektion pools. Nu , installation af en klorgenerator giver boligejerne til at bruge almindelig bordsalt til desinfektion deres puljer . Bassinvandet filtreres gennem generatoren , som anvender en elektrisk strøm for at starte en kemisk reaktion , der forvandler saltet til et stof kaldet hydrochlorous syre. Denne forbindelse er den aktive ingrediens i klor , men disse saltvand klor generatorer præsentere det i en form, som er lugtfri, uden smag og vil ikke irritere huden eller øjnene. Saltet vand i en pulje er omkring en ottendedel styrken af ​​havets saltvand , og puljer , der er konverteret til denne type system er ikke kun mindre tilbøjelige til at irritere badende , men er også meget lav vedligeholdelse .


Automatisk kemiske Controllers

holde kemikalier i puljen på de niveauer, der er nødvendige for at opretholde en sund , brugsvand bruges til at betyde at teste vandet mindst hver par dage. Nu kan automatiske kemiske controllere bruges til at overvåge en bred vifte af information afgørende for vedligeholdelse af poolen. Simple modeller vil måle pH og klor niveauer af svømmebassinet, mens mere komplekse styringer kan logge oplysninger , overvåge trykket i poolens slanger og filtrering systemer , og opretholde poolens temperatur ved at dreje varmeapparater til og fra. Mange controllere kan være knyttet til kemiske fodringsanlæg , som vil tilføje kemikalier som nødvendigt for at holde vandstanden inden for det programmerede område .

Ozonisering

Fremskridt i swimming pool teknologi har bragt et andet alternativ til klor og brom. Ozon generatorer tage ilt fra luften , konvertere det til ozon og aflade det i vandet. Ozon virker meget på samme måde som klor til at desinficere bassinvandet . Det dræber alt fra bakterier og svampe til alger og vil også neutralisere andre potentielt farlige forurenende stoffer, såsom gødning , pesticider og andre haven sprays. Mineral ophobning kan være et problem for mange puljer , især dem, der bruger brøndvand eller vand , der passerer gennem ældre rør. Ozon kan neutralisere mineraler såsom jern og mangan , almindelige årsager til vand og liner misfarvning.
Swimmingpool Alarmer

Svømmehaller har længe været set som sikkerhedsrisici , især for børn. Teknologiske fremskridt har ført til udviklingen af flere typer af swimming- pool alarmer , der er designet til at advare boligejer i et spørgsmål om sekunder, hvis der er en uautoriseret adgang til puljen. Surface bølgesensorer lyder en alarm, når overfladen af ​​vandet er brudt, mens andre typer , neddykket under vand, vil registrere alarmer , hvis der er en ændring i trykket af bassinvandet . Begge typer af alarmer er designet til at gå væk inden for sekunder af forstyrrelser i vandet. For folk med små børn i hjemmet , er der også pool alarmer i form af armbånd , som børnene kan være udstyret med ; disse armbånd giver en advarsel, når våd .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com