Sådan kontrolleres en utæthed ved Skimmer af en In- Ground Pool
i jorden pool ejere, der har mistanke om en lækage i deres pulje kan finde det frustrerende at finde kilden til lækagen for at få det rettet. En metode, som mange pool professionelle bruger er indsprøjtning fødevare-grade farvestof ind i området af en formodet lækage for at se, om vandet siver gennem en lækage eller crack . Hvis du har mistanke om en lækage i nærheden af ​​skimmer linje i din i jorden pool , bør denne metode vise sig effektiv . Ting du skal
Haveslange
Tyrkiet baster
Rød frugtfarve myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld poolen op til toppen af ​​skummeren . Dette er normalt ikke anbefales; men hvis du injicerer farvestoffet at fejlfinde en lækage, der dækker hele skimmer i vand vil give dig mere præcise resultater.
2

Sluk filteret og lade vandet bosætte sig og blive rolig . I mellemtiden fylde et glas vand derefter tilføje rød frugtfarve indtil opløsningen bliver en mørk rød.
3

Træd ind i puljen forsigtigt med en kalkun baster og glas rød farvestof . Prøv ikke at forstyrre vandet og skabe ringe ; på denne måde er det lettere at se, hvor frugtfarve går .
4

Klem toppen af ​​kalkun baster og indsætte det i glas vand. Slip pære til at fylde baster med frugtfarve .
5.

Sprøjt frugtfarve i vandet omkring skimmer hvor du har mistanke om en lækage. Gentag , indtil du ser frugtfarve forsvinde. Hvis du har en lækage , vil frugtfarve sive ind lækagen og forsvinde. Skummeren er mest sandsynligt ikke lække, hvis det frugtfarve flyder andetsteds i puljen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com