Over jorden pool Installation og Materialer
En over jorden pool er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Denne type pulje åbner et utal af rekreative muligheder til din baggård område uden bekostning af en støbt beton pool. En af de gode ting ved en over jorden pool er, at du har en vis fleksibilitet i udformningen af ​​de ornamentale funktioner, såsom enhver pyntede og privatliv hegn , du tilføjer. Alligevel visse grundlæggende må anses for installation af nogen over jorden pool , herunder byggematerialer , der anvendes . Pool Installation Basics

Grundlaget for en over jorden pool er måske den mest vigtige ting at overveje i sin installation . Puljen brug for en solid , plan overflade , som at hvile for komfort og sikkerhed for dem, der bruger det. Det er klogt at tænke på at forebygge fremtidig plantevækst under poolen, såsom græs og ukrudt. Derudover støtte indramning nødvendig for at modstå vægten og trykket af vandet er en anden vigtig del af en over jorden pool installation. Det er her, de byggematerialer komme i spil .
Pool Foundation

Det første skridt i at skabe grundlaget for en over jorden pool er at fjerne alle de græstørv hvor puljen vil sidde , herunder op til 6 meter af ekstra jord omkring ydersiden af puljen. Dernæst skal karakteren af jorden blive udlignet til sit laveste klassetrin . Du kan være nødt til at tilføje byggematerialer, såsom knust sten eller sand, til jorden for at skabe stabilitet og afløb. Så er dette jord -base, skal stampes ned jævnt for yderligere at sikre et fundament, som vil understøtte bassinvandet og bo niveau på samme tid .
Pool Framing

med hensyn til pulje indramning, alle de nødvendige byggematerialer , såsom støtteforanstaltninger stillinger og baser , vægge, gelænder og rækværk caps, er generelt leveres af producenten. Belægningssten eller blokke er også nyttige under indramning support stillinger for at stabilisere og ret puljen. Det anbefales stærkt , at en bugt , der består af en kile ind mellem 6 og 8 inches lang , bør placeres, hvor udformningen væg møder den indvendige jord base. Byggematerialer til bugt spænder fra sand til at pre -made Styrofoam produkter, der er tilgængelige fra pool forsyningsselskaber . Endelig skal poolbeklædningen installeres omhyggeligt og tålmodigt , i henhold til fabrikantens anvisninger, for at sikre, at store folder i foringen materiale ikke forekommer selvom små rynker er tilladte og generelt uundgåelig.

Yderligere overvejelser

puljen industri er meget bekymret med sikkerheden og bestræber sig på at forebygge ulykker og nær - drukning hændelser i boligområder pools. Som et resultat, er det vigtigt , at du kontakter din lokale bygning kode agenturer for up-to- date information om pulje installation samt enhver sikkerhed hegn , alarmer og elektriske ledninger , der skal indgå i din over jorden pool . Advarselsskilte , stige indhegninger og adgang fra hjemmet til puljen er yderligere faktorer til forskning, før du starter din over jorden pool installation .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com