Hvordan man opbygger en russisk dampbad
Den russiske dampbad, eller " Banja ", er en kultur i sig selv. Mange af disse bade er mere som sociale klubber , med mad , pools, professionelle massører og ofte høje pris tags. Det er let at lave et simpelt Banja . Du har brug for et afspærret værelse, varme sten og en kilde til varme. Den Banja er en vekslen af ​​ekstrem varme og kolde temperaturer. De længere perioder bliver brugt i den varme , med en kort udsættelse for kulde. Under visse omstændigheder kan du have en enkel Banja i en udendørs skur , og blot køre udenfor hver 20 minutter eller so.Things du har brug hoteltilbud store, runde sten
Kilde til opvarmning dem enten en pejs eller en elektrisk enhed
afspærrede værelse
Eg eller birk blade til " veniki "
spand koldt vand med slev myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Find en god placering. Flere ideer kan være en udendørs skur, et stort badeværelse passende afspærret , eller endda en pulje cabana , hvis det kan være helt afspærret udefra. Det skal være stort nok for nogle få mennesker . Traditionen er større , jo bedre.
2

Opret en sikker varmekilde . Dette vil afhænge af , hvor du har oprettet din sauna. At holde det enkelt , at købe en lille ovn specielt til sauna brug , er nok det bedste . Mange virksomheder sælger små elektriske dem . Mange er billig , lille, nem at bruge og , endnu vigtigere, sikker. Nogle er bare deluxe elradiatorer med et rum til opvarmning klipper. En lille pejs er en anden mere kompliceret løsning , da du får brug for en skorsten af en slags. Det er ikke ligefrem ideel til et badeværelse. Finnerne og russerne har en meget simpel form for pejs med sten sat på en rist lige over det. I Rusland er der mange meget små , ​​enkle saunaer med en " lejrbål " setup med sten bagning. Den russiske bad er aldrig tør , men det er varmt, ved grænserne for menneskelig udholdenhed . Russiske saunaer gennemsnit et fugtigt 120 grader F.
3

Har en spand vand og en slev på hånden. Pointen er at lejlighedsvis hælde vand på stenene til smadrekasse dampen. Dette er grunden til rummet skal være helt afspærret . En af grundene til et badeværelse kan være en god idé er at du lejlighedsvis kan brusebad i koldt vand hver halve time eller deromkring. Da dit badeværelse allerede er designet til at beskæftige sig med høj luftfugtighed , hvilket skaber en hjemmelavet Banja kunne fungere godt der, især hvis det er stort . Traditionelt specifikt russiske fremgangsmåde er at have varmelegeme bag metal døre , således at de faktiske dråber af fugtighed , når de trænger , er ekstremt lille. Dette fører til en "våd" sauna med en luftfugtighed på kun 30 procent. Dette er imidlertid en mere avanceret koncept. På grund af den lave luftfugtighed , kan ekstremt varme temperaturer kan opleves i saunaen uden overdreven ubehag .
4

Opret din egen venik . Dette er en massage element lavet af bundter birkeblade . Nogle mennesker bruger eg. Saml flere hundrede af disse blade, så stor som du kan få. Bunch dem i en fan - stil arrangement. Dette behøver ikke være en kunst , selvom der er mange, der sælger deres egne venik kreationer. Teknikken af venik omfatter gnidning og lufte luft på personens nøgne ryg . I Rusland , Finland og Ukraine , der er kvinder , der specialiserer sig i venik teknik som uddannede massører .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com