Fjernelse Antifreeze Fra InGround Pool Lines
Forberedelse dine vandledninger til vinteren er kritisk i at beskytte de penge, du har investeret i dit inground pool . Selvom du forsøger at tømme alt vandet fra linjerne , frostvæske fungerer som forsikring for at forhindre eventuelt resterende vand fra reoler rør eller ventiler i de døde af vinteren . Den type frostvæske du bruger, er meget vigtig, da pool -grade frostvæske - propylenglykol - er sikker for bassinvandet , i modsætning til bilindustrien eller marine frostvæske. Den frostvæske skal skylles ud linjerne efter vinteren, før du bruger puljen næste sæson . Ting du skal
Pool skimmer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag låget på pool og rydde op alle de rester fra overfladen af vandet ved hjælp af en pool hulske . Begynd at tilsætte vand for at bringe poolen niveau tilbage op til midten af ​​forplove .
2

Åbn vandledninger , afløb , afkast , filteret og pumpen ventiler. Drej multiportventilen til positionen "affald" . Hæld vand i pumpen kurven , indtil der ikke flere bobler kommer ud, priming pumpen. Tænd for pumpen og skylle de linjer for omkring et minut . Sluk for pumpen .
3

Drej multiportventilen tilbage til positionen "Filter" , og drej pumpen igen. Nogle af frostvæske vil komme ind i puljen vand, men da det er ikke-toksisk , er der ingen grund til at være bekymret . De fleste af de frostvæske skyller ud i affaldskredsløbet .
4

Cycle puljen gennem sin normale filtrering og skylning cykler og pool -grade frostvæske vil udvande helt i vandet uden at skade poolen eller nogen svømning i puljen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com