Freeform Pool Vs. Geometrisk Pool
Når du tilføjer en pulje til din baggård , vælge sin form er en af ​​de første beslutninger, du skal gøre. En geometrisk form, såsom et rektangel eller en cirkel , er det traditionelle valg , men en freeform pool er en mulighed, hvis din værftet er lille eller har usædvanligt terræn du skal arbejde rundt . Nærmere oplysninger om de to typer af pool figurer er forskellige, så det er vigtigt at overveje de funktioner af hver type for at vælge den rigtige pasform til dit hjem. Liner

Fordi geometriske -formede pools er den mest almindelige indstilling, kan du vælge fra alle tilgængelige materialer , når designe din pool. Du kan vælge traditionel beton , som er den dyreste, men mest holdbare valg , eller du kan vælge en vinyl -foret pulje for et budget - venlige indstilling . En glasfiber overflade er også tilgængelig for en geometrisk formet pool, så du kan nyde en lav vedligeholdelse option , der kan installeres inden for en uge . Men fordi en freeform pool specialfremstilles , er dine overflademateriale muligheder begrænsede for den pågældende type. Beton er normalt bruges , men du kan også være i stand til at have en vinyl liner specialfremstillet til din pool form. Fordi glasfiber pool skaller er bygget off-site fra en form, antallet af tilgængelige former er begrænset, hvilket betyder, at glasfiber er normalt ikke en farbar vej for en freeform pool.
Style

Med sine lige linjer og symmetrisk udseende, en geometrisk formet pool tilbyder en formel look. Som et resultat, er det en ideel mulighed for et hjem, der er udstyret med en formel arkitektonisk stil , såsom en Colonial eller victoriansk hjem . På den anden side , en freeform pool har et afslappet udseende, fordi det som regel ligner en naturlig vandmasse . Hvis dit hjem har en uformel arkitektonisk stil , såsom en hytte , ranch eller bungalow stil hus , kan en freeform pool være en attraktiv mulighed .
Landskabspleje

på grund af sin formel stil , en geometrisk pulje egner sig til traditionelle landskabspleje funktioner. I de fleste tilfælde er pool omgivet af en gårdhave , der indeholder materialer, der matcher dens formelle udseende , såsom mursten , fliser eller fliser. Du kan supplere den pulje udseende ved at skabe ensartede grupperinger af planter af samme art eller sort . Når landskabspleje en freeform pool , vælge landskabspleje funktioner, der giver et naturligt , rustikt udseende med til at give puljen en lagune- stil føler. Du kan tilføje en sten vandfald til din pool for at hjælpe med at give det udseende af en naturligt forekommende vandområde. Vælg gårdhave materialer , der tilbyder en mere afslappet, råt look , såsom flise eller skifer . Omgiv poolen med en bred vifte af planter af forskellige arter, farver og højder , så landskabet har en naturlig , vild følelse , der supplerer freeform pool.

Aktiviteter

En geometrisk pulje er som regel den bedste løsning , hvis du planlægger at bruge din pool for motion eller vandsport. Især en rektangulær pool er ideel til oprettelse af en volleyball net eller basketball hoop, fordi der er masser af åbne rum i midten af puljen. Det virker også godt , hvis du planlægger at svømme omgange . En freeform pulje er ikke befordrende for mange aktiviteter , da det har en uregelmæssig form , der normalt har flere kurver og stikker områder. Som et resultat, bør du vælge en freeform pool kun, hvis du planlægger at bruge til din pool primært til at slappe af på en tømmerflåde eller solbadning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com