Hvorfor er min Jacuzzi Realiseringen af ​​et summende støj
? En summende støj, der kommer fra en jacuzzi potentielt kan angive flere meget forskellige problemer. Identifikation af den nøjagtige placering støjen kommer fra hjælper at øge evnen til korrekt diagnosticere problemet. Som med de fleste Jacuzzi spørgsmål , bør du afstå fra at bruge jacuzzien , indtil problemet er rettet . Men de fleste summende problemer ikke normalt gør brug af jacuzzien farlige. Kontaktorer

kontaktorer er en del af elektronikken i varmesystem jacuzzien. Når varmeanlægget er aktiveret, kontaktorer anvendes til at overføre spænding til varmelegemet. Hvis problemet er med kontaktorer , i tillæg til den summende støj, Jacuzzi , bør enten ikke varme op eller varme meget langsommere end normalt op . Du bør udskifte kontaktorer , hvis de gør en summende lyd .
Pumpelejer

pumpe på en jacuzzi kan producere en række forskellige lyde, når lejerne inde i motor begynder at bære ned. Lejerne i motoren forhindre de bevægelige dele rører hinanden, når det er i brug. Hvis lejer slides ned de dele begynde at trykke hinanden , hvilket lyde , såsom summen, der skal fremstilles. Hvis pumpen er summende , bør du stoppe brugen , indtil du udskifter lejerne. Du kan beskadige motoren, hvis du kører det i udstrakt grad med nedslidte lejer.
Pump Capacitor

Et tilfælde af nedslidte lejer er ikke den eneste pumpe -relateret grund en Jacuzzi måske begynde svirret. Kondensatoren inde i pumpen kan begynde at buzz , hvis det er defekt. Det er muligt at skelne mellem de to spørgsmål ved at lytte omhyggeligt til, hvor den summende lyd kommer fra inde i pumpen . En summende lyd, der kommer fra elektronikken er kondensator. Du bør udskifte kondensator , hvis det begynder at summe .

Bees

Bier undertiden bygge bistader i væg , under dæk eller i andre lukkede områder. Hvis summende lyd kommer fra Jacuzzi, men ikke fra nogen af ​​de mekaniske eller elektroniske dele , kan dette være en indikation af en bi bistade . Du kan som regel også identificere tilstedeværelsen af ​​en bikube af en stigning i mængden af ​​bi aktivitet nær jacuzzien. Hive vil sandsynligvis blive placeret under dæk nær jacuzzi snarere end på jacuzzien selv.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com