Hvordan man opbygger en Kanariske Nest
Kanariske Øer er ikke de nemmeste fugle at yngle , men at placere en rede eller redemateriale i buret med en kvindelig fremmer avl. Det bedste tidspunkt at gøre dette på er i foråret . Opbygning af en robust reden er ikke et kompliceret projekt , men reden er kun det første skridt i avl processen. Kun når hun er klar til at avle skal han sættes med hende. Mandlige kanariefugle , stophaner, kan dræbe en kvindelig , hvis du sætter hende for tidligt. Den mandlige og kvindelige , kan dog fortsat sammen efter ungerne klækkes til at passe deres offspring.Things du har brug
2 plastik reden kopper
silikone sealer
Bleach
Vaskeri sæbe hoteltilbud Saks < br > 2 toiletpapir ruller
String
Bomuld
Burlap
5 procent Sevin pulver myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

købe en plastik reden kop fra en dyrehandel eller online. Stikke seks små huller i en cirkel på bunden af ​​en plastik skål , hvis du ikke ønsker at købe en plastik reden kop. Den plastik skål er fundamentet for reden og er mere robuste end at bruge bambus.
2

Skær et rundt stykke bomuld stor nok til linje plastik skål . Lim det i skålen med fire dråber silikone sealer. Lad limen tørre helt. Drys 5 procent Sevin pulver i reden og bunden af ​​buret. Dette beskytter reden fra myrer og mider.
3

Hæng skålen med liner i hjørnet af hunnens bur. Fastgør det til stængerne i bur i en placering, der ikke er under en fødevare fad eller direkte under en aborre . Placering af reden højt i et hjørne gør kvindelige føle sig trygge. Space toppen af ​​reden mindst 4 inches fra toppen af ​​buret .
4

Vask et stykke af kommerciel kvalitet Jute med sæbe og blegemiddel . Lad det tørre . Skær Jute i 1 cm firkanter. Bind en tyk snor omkring en rulle uparfumeret badeværelse væv, der er næsten ude af toiletpapir . Placer Jute og toiletpapir rulle med snor fastgjort ind i buret . Din kvindelige kanariefugl vil rive dem op mere og tilføje dem til reden du har bygget , som det passer hende.
5

Gentag trin 1 til 4 for at opbygge en anden rede. Hvert ynglende par bør have to reder og materialer såsom Jute hvis den kvindelige ønsker at tilføje flere. En mor kan plukke fjerene af hendes babyer til at oprette en anden reden , hvis du ikke giver en.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com