Hvordan man opbygger en Counter Omkring en BBQ
Opbygning af en tæller omkring grillen giver dig struktur af et køkken , hvilket giver dig en madlavning plads lige ved siden af ​​madlavning grill . De nøjagtige dimensioner af din counter kabinet ikke kun afhænger af størrelsen af ​​din grill , men også på det område, hvor du ønsker at placere tælleren . Du kan vælge at dekorere sider af skranken kabinetter med slut - krydsfiner , eller du kan vedhæfte en sten eller mursten finer til at afslutte skranken sides.Things du har brug
Målebånd
2 -by -4 boards
dæk skruer
Skruetrækker
Krydsfiner
Rundsav
mørtel
Murske
flise så
Tile afstandsstykker
Grout
Sponge
< br > Vis Flere Instruktioner
1

måle udvendige dimensioner grillen. Mål og skære længder af 2 -by- 4s til at skabe en ramme til skranken for at omgive grillen. Drive dæk skruer gennem bestyrelser , hvor de skærer hinanden, med grillen på plads inde i framing at sikre, at det passer ordentligt .
2

Mål siderne og toppen af tælleren ramme. Cut plader af krydsfiner , ved hjælp af en rundsav , til at passe over ydersiden af ​​rammen . Fastgør krydsfiner på rammen med dæk skruer . Lad grillen base udsat , hvis du har brug for at få adgang til det i fremtiden.
3

murske mørtel på køkkenbordet , så det er jævnt spredt ud. Rake mørtel med riflede side af murske , så drop fliser på mørtel, ved hjælp af afstandsstykker for at indstille flise jævnt. Trim fliser til at passe omkring kanterne af køkkenbordet ved hjælp af en flise sav .
4

Fjern afstandsstykkerne og anvende injektionsmørtel til hullerne mellem fliserne ved hjælp af en murske . Tør væk enhver fugemasse på fliserne med en fugtig svamp.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com