Hvordan man opbygger Beton Riser Steps
Steps giver en praktisk og ofte attraktivt middel til at give adgang til en højere struktur eller flytte mellem niveauer i et differentieret område . En type af materiale, der kan bruges til at skabe varige og tiltalende skridt er beton. Beton kan gøre op hele strukturen . Alternativt kan bare kroppen af ​​de skridt, der skal bestå af støbt beton , og overfladen af slidbaner færdige med en anden type material.Things du har brug
Målebånd
skovl og andre udgravning værktøj
Gravel < br > Tamp
Krydsfiner, 1/2-inch
2 -by- 4-tommer eller 2- af - 8-tommer tømmer
Saw hoteltilbud Nails
Hammer
træ eller stål stakes
Form smøremiddel
Beton
Murske
Float
kantskærere
efterbehandlingsværktøjer , hvis det er nødvendigt
Plastic plade myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tjek de lokale bygningsreglementer for alle regler, der vedrører trin byggeri, slidbane størrelse eller andre overvejelser. Indarbejd eventuelle krav til dit projekt .
2

Planlæg dimensioner trin. Bestem den samlede højde af de skridt, der vil være nødvendig, og den ønskede riser størrelse. Typisk et stigrør størrelse på omkring 7 inches er ideel. Divider den samlede højde ved riser højde for at beregne antallet af slidbaner påkrævet. Bestem den ønskede slidbanen længde , typisk omkring 12 inches , og multipliceres med antallet af nødvendige trin til at realisere den samlede længde af trinene .
3

Forbered stedet for de former og beton . Udgrave stedet til at rumme den samlede længde og bredde af de skridt til en dybde på mindst 8 inches.
4

Place 6 til 8 inches af groft grus i det udgravede område og tamp den ned for at skabe et niveau , godt afdrypning fundament for trin.
5.

Byg formularerne til trinene side . De sidepaneler, der kan fremstilles af krydsfiner, OSB eller stablet tømmer, skal skæres , så de er lidt længere og højere end de planlagte trin. Styrke de bivirkninger formularer ved sømning sektioner af to -by- fours til den udvendige side af hvert panel, hvor riser board vil blive placeret. Derudover lægger længder af to -by- fire til den ydre overflade ved toppen, bunden og hver ende af sidepanelerne. Sørg for, at den side former er niveau, og de ​​nederste kanter er helt i kontakt med grus .
6

Installer 2 -by -8- tommers brædder mellem sidepanelerne , hvor risers vil være at vejlede foran hvert trin. Brug et niveau for at sørge for hvert bord er niveau-og pund søm gennem brædderne at vedhæfte dem til de forstærkede sidepaneler .
7.

Forbered formularerne tilstrækkeligt. Placere flere to -by- fours eller andre tømmer i en vinkel mellem side paneler og jorden. Pound pæle i jorden for at afstive foran og laveste riser bord, og overveje at hamre pæle rundt omkredsen af ​​formularerne.
8

Spred eller spray smøremiddel over indvendige overflader af formularerne . Dette vil gøre det lettere og renere fjernelse af de former senere .
9.

Hæld beton til trinene . Når nok beton er placeret til at opbygge hver slidbanen , glat overfladen af ​​hver slidbane med en lille støbt gulv eller murske , ved hjælp af bestyrelsen på forsiden af ​​hver slidbane . Brug murske eller afretningslag efter behov for at udfylde i lave pletter eller fjerne overskydende mørtel fra høje områder. Kør en svømmer over slidbanen overflade for at skabe en glat finish.
10

Kør en kantskærer over forsiden af ​​hvert trin.
11

Kør en murske eller flyde og edger over slidbaner igen efter flere minutter en gang mere fugt har forladt toppen af ​​slidbaner til yderligere glatte overfladen .
12

Fjern bestyrelser fra forsiden af ​​risers , efter at betonen er tilstrækkeligt indstillet. Tag sømmene holder bestyrelsen til den side former. Brug en hammer til at trykke let bestyrelsen ud af riser . Hvis store bidder af beton pind til bestyrelsen , så lad den konkrete kur lidt længere , inden du forsøger at fjerne bestyrelser.
13

Glat overfladen af ​​riser Hvis fjernelse af bestyrelsen forlod ufuldkommenheder eller mellemrum. Forbered en tynd blanding af beton og pakke det ind i den forreste del af riser hvor det er nødvendigt , udjævning det med en flyder til at skabe en ensartet overflade .
14

Fjern formularer fra siderne af trinene i det mindste 24 timer efter betonen blev hældt . Fjern seler og tryk på bagsiden af ​​formularen med en hammer , mens du løfter bestyrelser fra, så de forbliver parallelt med siderne.
15

Dæk de konkrete skridt med plastik i en uge for at give tilstrækkelig hærdning. I ekstremt varmt og tørt vejr , kan det være nødvendigt at tåge trinene regelmæssigt i løbet af hærdning periode.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com