Webstedet Arbejde Forberedelse til at hælde en betonplade
hælde en betonplade er mere udfordrende end det ser ud. Sitet arbejde nødvendige forberedelser for pladen integritet og styrke involverer mere arbejdskraft og opmærksomhed på detaljer end hælde selve betonen . Du bliver nødt til at udgrave stedet og niveau jorden rundt på hjemmesiden , så regnvand ikke drænes mod fundamentet. Hvis du hælde en stor plade , leje en gravemaskine og en komprimator maskine til at hjælpe dig med at grave ud og stabilisere ground.Things du har brug
Udgravning maskine eller skovl
Compactor maskine
¾ - tommer aggregat
Trådnet
Armeringsjern
løvefødder
2 -by- 4 tommer boards
Skruer
Bor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

udgrave bebyggelsesgrad og rydde enhver sten, vegetation og rodsystemer . Grave en fordybning i stedet 8 til 12 inches dybe, afhængig af formålet af betonpladen . Du bliver nødt til at grave dybere, hvis pladen er beregnet til en bygning fond eller indkørsel .
2

Compact bunden af ​​kuplen at presse luftlommer og fugt fra jorden.


3

Level nogen høje områder omkring dit byggeplads eller omdirigere hældningen væk fra fundamentet omkring 1/8 tomme for hver fod af afstanden. Installer en afløbssystem omkring omkredsen af jorden , mindst 10 meter fra hælde stedet, for at lede regnvand væk fra betonen.
4

Tilføj 4 til 8 inches af ¾ tommer aggregat fyld til den udgravede område for at forbedre dræning af hjemmesiden, støtte den konkrete og pad det fra frosthævninger . Komprimere aggregatet , indtil den modstår trykket fra maskinen. Lay trådnet over aggregat at forstærke betonen.
5

Set armeringsjern i den komprimerede aggregat nær siderne og på tværs af centrum, omkring hver 4 meter . Hvis din plade er lille eller beregnet til let brug, armeringsjern er ikke nødvendig.
6

Indram de indvendige vægge af fordybningen med 2 ved 4 tommer bestyrelser placeret på deres sider . Stak bestyrelser til at dække dybden af ​​hvælvingen og vedhæfte dem med skruer. Hældte beton vil tage form af rammedelene boards. Du kan fjerne brædderne , når betonen hærder .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com