Sådan bruges Rusted Rebar
Medmindre rust på armeringsjern er stor nok til at få det til at falde under ASTM specifikation , kan du bruge det til de samme projekter som rent armeringsjern . Disse oplysninger findes i afsnit 7.4.2 i ACI 318-95 , " Building Code Krav for Strukturel Beton. " Overflade uregelmæssigheder og ruhed , såsom dem, der skyldes rust øge bånd mellem beton og armeringsjern . Typisk armeringsjern bruges som forstærkning materiale til beton , der vil pådrage sig stress eller tunge laster , såsom indkørsler og broer. Armeringsjern tilføjer trækstyrke til at forbedre levetiden af ​​dine konkrete project.Things du har brug
stålbørste
Grease solvent
ASTM specifikationskrav
Rebar
Scale
Målebånd hoteltilbud Oxygas skærebrænder myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Clean armeringsjern belagt med olie eller fedt med et opløsningsmiddel, designet til dette formål . Olie og fedt kan forhindre en god binding mellem armeringsjern og beton.
2

Brush rustent armeringsjern med en stålbørste til at fjerne overdreven rust .
3

vejes, og måle armeringsjern , efter at du har fjernet tung rust . Du er nødt til at bekræfte, at armeringsjern ikke er faldet under mindstekrav til materialer standarder som angivet i " Building Code Krav for Strukturel Beton. "
4

Klip eller bøje armeringsjern på byggepladsen i henhold til det område, hvor du vil hælde beton. Opret kroge til enderne nær de konkrete kanter.
5.

Læg armeringsjern i en kryds og tværs , bur , stige eller andet mønster foreslået af din konkrete leverandør. Du kan binde overlappende områder med wire for at forhindre armeringsjern i at bevæge sig , som du hælder beton over det.
6

Hæld beton i form over din bundet armeringsjern mønster. Tillad beton til at helbrede i henhold til bygningsreglementet specifikationer for dybden af dit projekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com